Blogwalking Segment by kasihjuju.com

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم 
(Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Penyayang)


Syarat-syarat penyertaan:

1/ Sila follow blog saya ye.
2/ Like fanpage saya -->
3/ Buat entri bertajuk " Blogwalking Segment by kasihjuju.com "
4/ Copy banner segmen dan link kan semula ke entri ini.
5/ Publish dan tinggalkan komen anda di ruangan komen entri ini sahaja.


Segmen akan berlangsung selama seminggu sahaja. Cepat-cepat join okeh. Banyak kebaikkan kalau korang join segmen macam ni. Antaranya, korang dapat kenal dengan rakan-rakan blog yang lain, boleh tengok design blog diorang yang cun-melecun dan yang paling penting dapat tingkatkan follower blog.

Dan yang paling best, penganjur segmen akan pilih 5 blog bertuah untuk dimasukkan dalam senarai bloglist special yang akan penganjur segmen create lepas habis segmen ni. Pemilihan akan dibuat berdasarkan top refferal dan juga menggunakan kaedah random.org.

Catat Ulasan

13 Ulasan

  1. singgah BW..
    http://www.kennymerligal.com/2016/03/blogwalking-segment-by-kasihjuju-com.html

    BalasPadam
  2. singgah sini, goodluck ^^y

    BalasPadam
  3. assalamualaikum, terima kasih sudi join segmen kasihjuju. Senarai peserta dah keluar, jangan lupa blogwalk ye :)

    http://www.kasihjuju.com/2016/03/segmen-tamat-senarai-peserta.html

    BalasPadam
  4. Singgah blogwalking daripada GA yang sama.. Good Luck :D

    http://hiphiphorray15.blogspot.my/2016/03/blogwalking-segment-by-kasihjujucom.html

    BalasPadam
  5. dtg dri segmen yg sama
    http://missinspirit.blogspot.my/2016/03/blogwalking-segment-by-kasihjuju.html

    BalasPadam
  6. bw ya.. dr segment yg sama..

    http://hatinufid.blogspot.my/2016/03/blogwalking-segment-by-kasihjujucom.html

    thanks..

    BalasPadam
  7. Singgah Blogwalking dr segmen yang sama :) Good Luck..
    http://seindahcerita.blogspot.my/2016/03/blogwalking-segment-by-kasihjujucom.html

    BalasPadam
  8. salam ziarah..
    dari segmen yang sama...
    terima kasih atas kunjungan :)
    http://meteoraproduction.net/2016/03/blogwalking-segment-by-kasihjuju-com

    BalasPadam
  9. singgah blogwalking dari segmen yang sama :))))


    http://zahiyazainuddin.blogspot.my/2016/03/blogwalking-segment-by-kasihjujucom.html

    BalasPadam
  10. Assalamualaikum
    saya singgah sini

    http://dazzlingyana.blogspot.com

    BalasPadam

Kata-katamu, inspirasi blog ku...
Syukran Jazilan, atas bicara indah anda...
Terima kasih, lain kali komen lagi ea... ^_^