div id='header-inner'>

Dah Setahun Rupanya Template Ni...

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم 
(Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Penyayang)

Dah setahun rupanya guna template ni...
Belek kat facebook tadi... Tengok kat On The Day tu... Dah setahun rupanya... Template yang lama juga MF guna rupanya...


Responsive template.... Buat ni masa tengah sibuk... Tapi buat sebab nak release tension layan hobi sendiri... Alhamdulillah... Kesannya memberangsangkan... PV dan UV mudah nak maintain... Walaupun template ni sama dengan 5 blog yang lain... Tapi setiap reka bentuk dan susunan widget berbeza serta kandungan entry yang berbeza ... Menjadikan blog ini tetap lain dari yang lain walaupun ada blog lain guna template yang sama...

Pernah ada rasa nak tukar... Tapi rasa sayang... Jadi, guna selagi ada... Lagipun dah terkenal dengan identiti blog biru MF ni... Mungkin blog ini akan kekal dengan template ini sahaja...

Moga blog Maria Firdz akan terus maju...
Terima kasih buat suami yang menyokong penuh minat dan hobi MF dalam berblog, berdakwah dan bersosial melalui blog... 

Catat Komen

5 Ulasan

  1. kekalkan je kak MF. mudah.senang access, tak lama nak loading

    BalasPadam
  2. saya pun dah tukar ke template responsive. mudah-mudahan blog dapat pergi lebih jauh

    BalasPadam
  3. Kalau dah selesa dan SEO cantik, tak payah tukar pun kak. Sayang.

    BalasPadam
  4. sayang pulak nak tukar kalau dah maintain SEO tu..blog pun kemas

    BalasPadam
  5. insya Allah...semoga sentiasa success

    BalasPadam

Kata-katamu, inspirasi blog ku...
Syukran Jazilan, atas bicara indah anda...
Terima kasih, lain kali komen lagi ea... ^_^

Emoji
(y)
:)
:(
hihi
:-)
:D
=D
:-d
;(
;-(
@-)
:P
:o
:>)
(o)
:p
(p)
:-s
(m)
8-)
:-t
:-b
b-(
:-#
=p~
x-)
(k)