Nak CPUV Nuffnang Meriah Tahun 2016? | Ikut Tips Ni...

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم 
(Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Penyayang)

Alhamdulillah... rezeki bersama Nuffnang masih ada, masih banyak lagi... Sebab tu masih kekal dengan iklan Nuffnang, walaupun pernah satu ketika dulu, Nuffnang pernah hampa kan ramai blogger, tapi MF tetap je biar iklan Nuffnang di blog. Takde CPUV pun masa tu, tapi masih kekal lagi. Walaupun ada letakkan iklan lain juga, Nuffnang tetap MF letak bersama. Cabangkan punca rezeki kan.. asalkan halal... 



Alhamdulillah, di tahun 2016, Iklan Nuffnang tak mengecewakan... Masih meriah dengan CPUV baru dan siap dapat gandaan tiga dan lima... Alhamdulillah rezeki anak-anak kami mungkin... 

Duit terkumpul, MF tak Cash Out untuk tahun 2015... sebab belum sampai target MF nak cash out... Insha Allah, cukup masa dan amount, MF akan keluarkan nanti... Seronok tengok orang lain dok cash out tu kan.. Tapi MF tak cash out sebab nak tengok angka bertambah dan bertambah... Pencetus motivasi juga tuh.. 

Macam mana nak dapatkan CPUV Nuffnang ni?
MF bukan pakar Nuffnang apatah lagi orang yang layak nak bercakap pasal cara nak dapatkan duit dari Nuffnang. Tapi apa yang MF baca dan cari gali ilmu, MF kongsikan sikit tips nak dapatkan CPUV Nuffnang ni... 
  1. Rajin hantar tiket kepada pihak Nuffnang, MF buat 2 atau 3 bulan sekali.
  2. Selalu update survey. Ini pun dalam 1 atau 2 bulan sekali MF akan buat.
  3. Up kan entry jika dapat income atau iklan dari pihak Nuffnang, macam entry promosi dan pujian la ni... 
  4. Lebihkan memberi, maknanya kalau pergi blog orang, rajinkan diri klik iklan kat blog orang, insha Allah tanpa diminta orang akan klik iklan diblog kita... Apa yang kita beri, insha Allah kita akan dapat balik... Gitulah konsepnya... 

Ini antara tips mudah MF buat untuk dapatkan CPUV Nuffnang. Tapi jangan risau, rezeki setiap orang tak sama... ada orang, Nuffnang tak meriah mana, tapi rezeki dari pengiklan lain, meriah kan... Yang penting cabangkan rezeki asalkan halal... lagipun niatkan juga kita berblog bukan semata-mata duit, tapi lebih kepada perkongsian ilmu... Rezeki tu akan datang secara sampingan kita berblog. 

Catat Ulasan

12 Ulasan

  1. saya pula selama berblog belum penah sekali pun cash out. takdelah banyak mana. cadang nak keluarkan walua hanya ada dua angka =)

    BalasPadam
  2. tips yang sangat bagus... <3

    BalasPadam
  3. nak hantar tiket utk mintak iklan ke...

    BalasPadam
  4. thanx ats tips tu..yong dh klik nuff :)

    BalasPadam
  5. bru join nuffnang ni haha blur lagi.. thanks for the tips ^^

    BalasPadam
  6. nuffnang tahun lepas di blog saya meriah kari, tahun nih kurang meriah plak...terima kasih tips2 tu ;)

    BalasPadam
  7. Dah lama tak bukak blog dan nuffnang. Banyak perubahan rupanya

    BalasPadam
  8. saya pun xcash out lg. meh klik iklan di blog sy jgk, hehehe

    www.datoksirkronik.blogspot.my

    BalasPadam

Kata-katamu, inspirasi blog ku...
Syukran Jazilan, atas bicara indah anda...
Terima kasih, lain kali komen lagi ea... ^_^

Emoji
(y)
:)
:(
hihi
:-)
:D
=D
:-d
;(
;-(
@-)
:P
:o
:>)
(o)
:p
(p)
:-s
(m)
8-)
:-t
:-b
b-(
:-#
=p~
x-)
(k)