Senarai Blogger Dari Group Homeschooling Genius Syurga

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم 
(Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Penyayang)


Meluaskan lagi kenalan bila join group baru... Ini, senarai blogger yang MF dapat dari Group Homeschooling Genius Syurga. Memang blogger ni berstatus ibu dan bapa tetapi tak semua bercerita tentang kaedah homeschooling yang betul-betul ikut silibus tu... Tapi menggunakan pelbagai kaedah homeschooling untuk mendidik anak... 


Jom jenjalan ke blog mereka... 
  1. http://hanyadihatiku.blogspot.my/
  2. http://puankutu.blogspot.com
  3. http://sharingiscaring-fiza.blogspot.com
  4. http://ayielifememory.blogspot.my/
  5. http://ayielifememory.blogspot.com
  6. http://dialoguda.blogspot.my
  7. http://dialoguda.blogspot.com
  8. http://ihaveasweetsmile.blogspot.my/
  9. http://akudiadangarage.blogspot.my/
  10. http://eelleebeauty.com
  11. http://sabrina-ismail.blogspot.com
  12. http://www.jemariibu.wordpress.com
  13. http://www.ayuzan.com
  14. http://www.natrahmohamed.com
  15. http://littleazfarshoppe.com
  16. http://ericanurul.blogspot.com
  17. http://faraheliana.blogspot.com
  18. http://ctamanaqim.blogspot.com
  19. http://www.kisahsidairy.com
  20. http://mamaleensihat.blogspot.my
  21. http://sunflowergo2.blogspot.com/
  22. http://sitibadariahbaharin.blogspot.my
  23. http://loveinsyirah.blogspot.com
  24. http://www.teratakusang.com
  25. http://penyisirrambut.blogspot.my/
  26. http://lanabusybee.blogspot.com
  27. http://puanainadayanahilmi.blogspot.com
  28. http://mommygonature.blogspot.com
  29. http://kidsbooksestore.blogspot.com/
  30. http://raihanahwardrobe.blogspot.com
  31. http://teratakmukmin.com
  32. http://atiekamis.blogspot.com
  33. http://artventurekids.com
  34. http://sweetlittlemom.blogspot.com
  35. http://www.addinieshop.squarelet.com
  36. http://www.ourkiddyshop.com/blog
  37. http://danishdamiadaris.blogspot.com
  38. http://tulippetals.com/
  39. http://belajardirumahfayyadh.blogspot.com
  40. http://justminimalist.blogspot.my/
  41. http://www.anaksayabijak.blogspot.my/
  42. http://www.edutoysworld.com
  43. http://ariffda.blogspot.com
  44. http://mybbcanread.blogspot.com
  45. http://ibubapaislamcemerlang.com
  46. http://akudiadangarage.blogspot.com
  47. http://sayepunyebelog.blogspot.com
  48. http://ceritatentangahmad.blogspot.com
  49. http://darwisydarwisyah.blogspot.com
  50. http://www.mommyvengers.com
  51. http://assyakura.blogspot.com
  52. http://miszhafiza.blogspot.com
  53. http://azlindhia.blogspot.com
  54. http://syamilmiracle.blogspot.com
  55. http://ceriteraibu.blogspot.my/
  56. http://ijaie.blogspot.com
  57. http://eliyanaramly.com
  58. http://www.sakinahamid.com
  59. http://arnisasoga.blogspot.com
  60. http://83zaza.blogspot.com
  61. http://silawatizulkifli.blogspot.com hihi
  62. http://www.fadzirazak.com
  63. http://www.mariafirdz.com
  64. http://www.mommyjane.com
  65. http://kembaraseorangmuslimahs.blogspot.com
Setakat ini yang berkongsi blog mereka.. Tapi rasanya ramai lagi yang ada blog... sebab jumlah ahli Group ni dah mencecah 30k dah... Tapi, apa pun ini salah satu cara untuk eratkan silaturrahim di alam maya sebab MF tak suka nak join group whatsapp... Cukuplah kita jenjalan di blog mereka dan komen apa yang patut kan..

Mana-mana blogger yang join group Homeschooling Genius Syurga tapi takde link di atas, boleh tinggalkan link di ruangan komen.. Nanti saya akan update... 

Berlangganan update artikel terbaru via email:

8 Responses to "Senarai Blogger Dari Group Homeschooling Genius Syurga"

  1. Ramai gak...nti Sal singgah..

    BalasPadam
  2. ramainya, boleh singgah jenguk blog mereka ,

    BalasPadam
  3. Assalamualaikum kak. Hehehe ramai lagi tak tersenarai tu. Hehehehe

    BalasPadam
  4. Mcm ada yg tdouble link tu maria.

    BalasPadam
  5. oiye.
    aida baru baru ni baru aje left few groups blogger di fb.
    da terhad join group sebab da mcm2 gambo tak baik kuar kat timeline.
    group ni mcm menarik. nanti mau join la.
    bcoz da nak homeschool ijat dah ni.
    kena asah balik skill yg da tumpul ni hi hi hi hi :)

    BalasPadam
  6. Memang best group Homeschooling nih. Banyak tau benda baru yang kita tak tau sebelum ni ☺

    BalasPadam
  7. Terima kasih puan :) Moga dapat kongsi ilmu lagi.

    BalasPadam

Kata-katamu, inspirasi blog ku...
Syukran Jazilan, atas bicara indah anda...
Terima kasih, lain kali komen lagi ea... ^_^

Catatan Terbaru Catatan Lama Laman utama

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel