Eh! Ada Orang Cari Kita La Hari Ni!

Terkejut plak tengok keyword search hari ni... Tertiba ada orang mencari "mariafirdz" di Google...

Wah.. Siapakah yang cari kita tuh??? Terharu sungguh..

Popular sangat ke nama "mariafirdz" hehe...
Tapi yang pasti... Memang tahu ada yang stalker kita dalam diam... Bukan nak kata diri ini popular...  Tapi dalam tak sedar sebenarnya, ada yang memerhatikan kita dalam diam...

Jika nak jadi stalker untuk kebaikan takpe... Tapi jika stalker sebab nak mengumpat mengata, jauhkanlah... Tiada faedahnya... 

Terima kasihlah sudi cari nama "mariafirdz" di Internet ye... Tapi jika cari gambar mariafirdz... Harap maaflah... Memang tiada gambar... Sebab orang dia ibarat mawar berduri... Jadi, nak kenal siapa mariafirdz... Klik aje pada link "Man Ana" di atas header blog ni ye... Insya Allah... Kenallah tu...


Catat Ulasan

5 Ulasan

  1. Ni kite carik awak ni... haaaaaa.. tq dtg blog kita tau.. lama tak berblogwalking...

    BalasPadam
  2. untuk blogger.. stalker memang menguntungkan... ihih

    BalasPadam
  3. Asal baik..sila teruskan..

    BalasPadam
  4. sebab tak jumpa gambo la tu dia mencari :)
    moga mencari dgn tujuan baik, kan?

    BalasPadam

Kata-katamu, inspirasi blog ku...
Syukran Jazilan, atas bicara indah anda...
Terima kasih, lain kali komen lagi ea... ^_^

Emoji
(y)
:)
:(
hihi
:-)
:D
=D
:-d
;(
;-(
@-)
:P
:o
:>)
(o)
:p
(p)
:-s
(m)
8-)
:-t
:-b
b-(
:-#
=p~
x-)
(k)