Selamat Datang Bulan Ogos!

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم 
(Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Penyayang)


Sekejap je masa berlalu, dah masuk bulan Ogos dah... Bulan Ogos bulan yang menggembirakan MF... sebab ianya bulan kelahiran MF dan si kakak.. bila tarikhnya tunggu je la notification kat Facebook.. hehe... Terasa makin tua pula...

Alhamdulillah.. masih diberi nikmat Iman, nikmat Islam hingga ke saat ini..
Moga bulan Ogos ini, menjadikan bulan yang meninggalkan moment indah, menggembirakan dan lebih baik dari sebelumnya. ameen...

Kenangan Berblog Sepanjang Julai:
Tiada apa yang istimewa pun, cuma bulan Julai agak slow momentom berblog sebab sibuk dengan tugas hakiki sebagai guru dan juga suri rumahtangga bekerjaya...

Blog memang sentiasa update, tapi blogwalking tak selalu...
Moga bulan Ogos, mood dan momentom berblog lebih meningkat dan idea lebih banyak untuk mencoret sesuatu yang bermanfaat untuk semua... Insha Allah...

Moga bulan Ogos, lebih lapang rezeki dari Nuffnang dan Innity... serta offer dari mana-mana pengiklan ke kan.. hehe... Tapi apa-apa pun itu bukan tujuan utama MF berblog.. kalau ada, adalah.. sebab tu MF tak buat dan tak usaha sangat la pasal iklan atau advertorial... Jadi, syukur apa yang ada...

Moga bulan Ogos lebih baik dari bulan sebelumnya .. moga amal pun lebih banyak.. insha Allah.. ameen.. 

Catat Ulasan

4 Ulasan

  1. Semoga august akan membawa sinar dlm hidup ķita..)

    BalasPadam
  2. Semoga bulan ogos ini memberi makna utk Maria sekeluarga..

    BalasPadam
  3. in shaa Allah...
    murah la rezeki kita semua dgn blogging.

    BalasPadam

Kata-katamu, inspirasi blog ku...
Syukran Jazilan, atas bicara indah anda...
Terima kasih, lain kali komen lagi ea... ^_^