Reward Hasil Berblog!

Reward Hasil Berblog!

Dah lama beli buku ni... Tapi baru nak up cerita... Walaupun sekarang ni orang dok citer pasal raya je kan.. MF nak citer pasal blogger plak...

Buku ni adalah hasil berblog... Bukan dari pengiklan tapi adalah dari seorang blogger... Hadiah yang tertangguh dari seorang blogger ni... MF pun dah tak ingat sebenarnya... Tapi dia ingat... Dia bagi la sekali dengan kad raya...

MF simpan je... Tapi memang terfikir nak beli sesuatu yang bernilai supaya nampak hasil tu kan... Sekali pak cik yabg yang selalu bawa dan jual buku kat tempat kerja MF ni bawa buku best ni.. Terus la MF beli.

Buku ni ada Novel Sejarah Islam... Menceritakan tentang tokoh ulama dan iman empat mazhab... Seronok bac sebab gaya penceritaannya macam gaya bahasa novel... Jadi tak bosan baca.

Dah la tak melayan baca buku...  Memang tak la laju sangat nak membaca tu.. Bila ada masa terluang baru baca.

Alhamdulillah.. Nampak la hasil berblog dan nilai pemberian dari seorang rakan blogger... Siapa blogger tu... MF senyap-senyap je...  Biarlah dia dan MF je tahu...

Moga Allah lapangkan rezeki dia... Insha Allah...  Terima kasih kawan...  Moga terus dilapangkan rezeki kamu...


Share This :
Maria Firdz

Maria Firdz: Teacher, Housewife to Mr.Firdz, Mom to 3 daughters and 1 son | Lifestyle blogger, Like to sharing everything and usefull info to all of you.For any collaboration please email: myfirdaussy@gmail.com

avatar

kalau duit berblog msti nak beli something yg valuable kan?

Delete 7/14/2015 12:03 PG
avatar

bestnya dapat buku mcm niiiii. nnt share ye MF :)

Delete 7/14/2015 8:24 PG
Kata-katamu, inspirasi blog ku...
Syukran Jazilan, atas bicara indah anda...
Terima kasih, lain kali komen lagi ea... ^_^