بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم 
(Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Penyayang)


Mereka ni tak serik... Hobi mereka menyerah hendap rumah orang lain... Sila berhati-hati!!

Mereka yang dimaksudkan ialah:

                   

Inilah muka-muka wanted yang selalu mengendap kat sini melalui nuffnanger... hehe... Mereka ni penerjah rajin singgah sini... Rajin menabung juga nih... Terima kasih tak terhingga buat 20 blogger wanted ini... Nak kenal siapakah blogger di sebalik wajah-wajah ini... Klik aje gambar di atas...

Jom kita terjah depa plak... MF jarang jadi wajah wanted sebab blogwalking guna phone saja... Insha Allah, kunjungan anda akan dibalas.. insha Allah.. Terima kasih atas nuffnangers semua... 

9 Ulasan

Kata-katamu, inspirasi blog ku...
Syukran Jazilan, atas bicara indah anda...
Terima kasih, lain kali komen lagi ea... ^_^

  1. Hehehehhehe.. Blogger most wanted yo...

    BalasPadam
  2. Amboi MF punya tajuk.. Suspend habis kowt.. hahaaa

    BalasPadam
  3. Hehehe ingatkanapa tadi Maria buat terkejut akak jer hahaha..Ingatkan ada blogger yang dikehendaki polis hahahahaha..Thaniah buat semua yang tersenarai ..Rajin kan diaorang datang mengendap hehehe,..Mmg terbaik..Sama la Maria Kak lya sekarang byk BW guna HP jugak ..

    BalasPadam
  4. kaki mengendap blog xpe..hehehe

    BalasPadam
  5. Ekin pun terjah blog akak guna hp tu jrang masuk...

    BalasPadam
  6. nak kene serbu satu-satu ni. hehe

    BalasPadam
  7. Cis. Malunyaa. Kantoi kite selalu stalk sini . hahaa

    BalasPadam
  8. Alamak termasuk salah seorang wanted ngendap neh...sorok jap.

    BalasPadam
  9. alamak.. x masuk dalam list kekeke..

    BalasPadam

Catat Ulasan

Kata-katamu, inspirasi blog ku...
Syukran Jazilan, atas bicara indah anda...
Terima kasih, lain kali komen lagi ea... ^_^

Terbaru Lebih lama