Nuffnangers: Siapa Yang Rajin Mengendap Nih?

Nuffnangers: Siapa Yang Rajin Mengendap Nih?
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم 
(Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Penyayang)

Bila rajin, MF ada juga tengok siapa nuffnanger yang rajin tengok blog MF ni.. untuk sepanjang minggu lepas.. Inilah mereka yang rajin 'skodeng' blog MF ni... 

Jom kita terjah mereka semula:


Inilah 12 nuffnangers yang rajin jenjalan kat blog MF ni..
Terima kasih MF ucapkan...
Jom kita skodeng blog mereka pula...
Pasti ada yang menarik kan...

Kerana kita semua blogger hebat walaupun tak popular...


Nota: entry penghargaan buat yang rajin berkunjung ke blog ini... 
Share This :
Maria Firdz

Maria Firdz: Teacher, Housewife to Mr.Firdz, Mom to 3 daughters and 1 son | Lifestyle blogger, Like to sharing everything and usefull info to all of you.For any collaboration please email: myfirdaussy@gmail.com

avatar
Tanpa Nama

Wah...kathy ada la..

Delete 3/05/2015 5:14 PTG
avatar

saya ada disitu..sempat jengah dan baca je arini baru boleh komen² sikit :)

Delete 3/05/2015 5:15 PTG
avatar

btw, blog dah baru..suka²..lebih kurang sama gitu

Delete 3/05/2015 5:15 PTG
avatar

Ehhh ada jugak..kantoi la plak kehkeh :p

Delete 3/05/2015 5:26 PTG
avatar

AS'SALAM...
mmg rajin dorng skodeng MF ye ;p

Delete 3/05/2015 6:29 PTG
avatar

Wah Cik candy pun ada jugak ye...Huhuuhuuu

Delete 3/05/2015 7:47 PTG
avatar

EH eh,..dia pasang CCTV..hehe

Delete 3/05/2015 8:52 PTG
avatar

ada nama saya kat situ..mekashih..popular ke tidak itu kena tolak tepi.yang penting hubungan kita sesama blogger terjaga dan kekal selamanya...kan???sebab itu pemnting untuk kita saling kunjung mengunjungi blog kawan2...

Delete 3/05/2015 9:39 PTG
avatar

Singgah gak blog akak guna hp hihihihi x de dlm nuffnang

Delete 3/05/2015 9:53 PTG
avatar

saling berkunjung mengeratkan sillaturrahim sesama blogger ye tak hehe. Alhamdulillah ramai yang anim kenal kat atas tu :)

Delete 3/06/2015 8:44 PG
avatar

MF...masuk list namaku di situ :)
makasih...ukhuwah terjalin

Delete 3/06/2015 9:06 PG
avatar

Bagus nya saling appreciate ☺️ Good relation we got here!

Delete 3/06/2015 9:17 PG
avatar

Ala nama zumal tak lekat... Hehe...

Delete 3/06/2015 8:26 PTG
avatar

tahniah buat kesemuanya..sy bw guna hp j.

Delete 3/07/2015 3:43 PTG
Kata-katamu, inspirasi blog ku...
Syukran Jazilan, atas bicara indah anda...
Terima kasih, lain kali komen lagi ea... ^_^