div id='header-inner'>

Blog Under Renovation!

Semalam satu hari tutup blog... Hajat dihati nak tukat template... Tapi tak kesampaian... Sebab outing dengan family...

Nak buat semalam... Kelam kabut dengan anak yang meragam pula... Memang dah seminggu dok jadi zombi...sebab melayan ragam anak nak membesar ni...

Tapi tetap juga layan blog sebab nak bagi hilang mengantuk...

Hari ni pun masih tak dapat nak sambung renovate blog...

Berpuluh template dah download... Tapi try and error... Ada je tak berkenan... Nak ubah template sendiri.. Perlukan masa sebab nak hadap coding...

Huhu... Ni sebab gara-gara bosan tengok blog sendiri...

Jadi... Jangan sedih ya ... Jika ada bloglist hilang dan sebagainya... Blog ni masih dalam prosea renovate lagi...

Nak upah orang... Hmm... Boleh je... Tapi MF lebih senang dan puas hati buat sendiri... Tengoklah... Masih mencari lagi template yang memuaskan hati...

Perlukan masa dan hopefully dapat siapkan sebelum Cuti berakhir esok...

Moga dilapangkan urusan... Insha Allah...


Catat Komen

2 Ulasan

  1. Kan? Lagi syok edit sendiri kn sis? Walau tak cantik mana tapi puas hati.

    BalasPadam
  2. ohh patut la xdapat buka blog hari tu . yang ni pon ok kak :)

    BalasPadam

Kata-katamu, inspirasi blog ku...
Syukran Jazilan, atas bicara indah anda...
Terima kasih, lain kali komen lagi ea... ^_^

Emoji
(y)
:)
:(
hihi
:-)
:D
=D
:-d
;(
;-(
@-)
:P
:o
:>)
(o)
:p
(p)
:-s
(m)
8-)
:-t
:-b
b-(
:-#
=p~
x-)
(k)