News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Tiba-tiba Ada Word Verification

Tiba-tiba Ada Word Verification

Mula rasa pelik semalam... Sedang belek-belek dan baca komen... Ternampak ada dua blogger mention:



Mula rasa pelik sebabnya MF tak de ubah apa-apa setting pada kotak komen...

Rupanya bukan MF seorang... Kak Ina juga ada alami perkara dan masalah yang sama.  
Blogspot bermasalah lagi la ni....hmmm

Mohon maaf ea sesiapa yang datang komen tapi kena masukkan word verification ni... Saya tak setting apa-apa pun... Sebab semalam masa suami saya komen dekat entry MF, tiada masalah ni... Tak tahu apa masalahnya... Mungkin yang kena tu cuba clean cookies dan cache dalam PC dulu... Kalau jadi juga, maknanya memang blogspot yang bermasalah la tu... 

Mohon maaf atas segala kesulitan... 


Psst: Ganggu betul mood nak bercuti... Kena juga up entry ni guna mobile kecik untuk penjelasan pembaca dan blogger yang blogwalking ke sini... 


Tags

Newsletter Signup

Signup untuk dapatkan informasi terbaru dari mariafirdz.com.

9 Comments

Kata-katamu, inspirasi blog ku...
Syukran Jazilan, atas bicara indah anda...
Terima kasih, lain kali komen lagi ea... ^_^

  1. blog problem kot.. sbb kebnyakkan blog lin komen pun keluar menda alah tu... nnt ok la kot.

    BalasPadam
  2. owh, ptutla, baru nak komen ckp kenapa letak word verification..alahai blogspot, selalu wat hal kan ?

    BalasPadam
  3. Kakak rasa bukan kita aje yg ada. Blogspot sesuka aje letak. Kakak pepagi siap pergi tengok setting kot tersalah tapi memang tetap ada juga. Entahlah... biarkan aje.

    BalasPadam
  4. ye saya perasan beberapa blog yang saya singgah gitu
    especially hari ni, semalam tak ada pula
    ni blog cikgu baru arini kena isi kod
    nasib bukan time saya bom semalam...hehe

    BalasPadam
  5. kebanyakkan memang ada kak..even dah setting pun..blogspot problem kot..layankan je..

    BalasPadam
  6. a’aa.bru perasan tadi masa bw ke blog masha.. sebelum ni x da pon.blog saya ada juga ke?

    BalasPadam