Cuti Tamat dan Persediaan Tahun 2015

Alhamdulillah.... secara rasminya dah tamat cuti hari ni... esok kebanyakan cikgu cikgi akan mula masuk mesyuarat untuk persediaan tahun 2015...


Malam dah kena setting minda untuk kembalikan mood yang asal la ni... 
Esok kerja ok.. Suami dah ambil cuti siap-siap untuk jaga anak-anak sebab pengasuh kami baru nak bercuti, balik kampung...


Tadi pun dah ke Popular, cari serba sedikit kelengkapan untuk tahun depan.. 
Semestinya pen dan pen marker untuk stok tahun depan.. tapi biasanya tengah tahun beli lagi... hehe...

Moga tahum 2015 lebih baik dari tahun-tahun sebelumnya.. dan moga semangat kerja makin bertambah baik.. insha Allah ... ameennn....

Catat Ulasan

7 Ulasan

  1. Owh ~ ingatkan kalau cikgu ikut waktu budak cuti sekolah juga.. hehe..

    BalasPadam
  2. Sekejap jer, lagi seminggu anak2 akan kembali ke sekolah.. huhuhu..

    BalasPadam
  3. Banyak meeting nak kena attend tu nampaknya.
    Adik saya pun cikgu samalah esok dah ada meeting.

    BalasPadam
  4. amin...emm...cikgu dah mula busy la yer. selamat menjalankan tugas!!

    BalasPadam
  5. Aamiin.. semoga 2015 membawa lebih kejayaan... aamiin.

    BalasPadam
  6. amin, ouh akak cikgu ye? cikgu subjek ape? :D kite klik2nuff5x kak :D

    BalasPadam

Kata-katamu, inspirasi blog ku...
Syukran Jazilan, atas bicara indah anda...
Terima kasih, lain kali komen lagi ea... ^_^