November 17, 2014

Menang Giveaway Bugslock by Mialiana.com!

Alhamdulillah... terkejut betul terima komen dari kak mia... Tahniah??? Cepat-cepat aku buka link tu... aihh.. kena pula??? Rupanya keputusan pemenang Giveaway Buglock yang Mialiana.com anjuran dah keluar.. 
Senarai pemenang boleh di semak DI SINI

Sekali tengok, rupanya aku tersenarai sebagai pemenang... sungguh tak sangka dan tak mengharap menang...sebab kena buat slogan kan... dah la orang pertama join masa tu... ayat pun simple sangat... Namun, dah memang rezeki kot kan... Aku terpilih sebagai pemenang... 
Slogan yang aku karang... simple sangat... tapi boleh menambat hati pihak penganjur... Itulah rezeki namanya kan... Alhamdulillah...
http://myfirdz-trulylove.blogspot.com/2014/11/giveaway-bugslock-gelang-penghalau.html

Alhamdulillah... 
Seramai 34 peserta terpilih sebagai pemenang... dan pemenang ini, akan meneruskan cabaran yang seterusnya iaitu, review la apa lagi... insha Allah... akan cuba buat yang terbaik... dan untuk kali ni semua pemenang akan terima dua utas gelang Buglock sebagai hadiah... 





Nota:
Harap dapat cepat Gelang Anti Nyamuk tu sebab plan nak balik kampung... kat kampung memang banyak nyamuk kan... baru boleh tengok berkesan ke tak... 


psst: mood terkejut tak habis lagi, sebab betul-betul tak mengharap dan tak sangka menang... 

9 ulasan:

  1. wah! tahniah3..rezeki la tu..

    BalasPadam
  2. Assalamulaikum... Tahniah menang GA kak mia...

    Jemput Join my 1st segmen... http://cikash.blogspot.com/2014/11/1st-segmen-blogwalking-by-cik-ash.html

    BalasPadam
  3. yeah.. kite sama sama menang...

    BalasPadam
  4. Tahniah Maria ..Nak buat entry jugak nanti ..hehehe baru masuk draf tadi tak sempat nak publish lagi

    BalasPadam
  5. Tahniah. Sy pun tepilih jgk. Xsgke kan..hehe
    Belog Miss Balqis

    BalasPadam

Kata-katamu, inspirasi blog ku...
Syukran Jazilan, atas bicara indah anda...
Terima kasih, lain kali komen lagi ea... ^_^