Tempah Magnet Fridge dari Shida Radzuan!

Koleksi magnet fridge comel

Siapa tak kenal kan...  Shida Radzuan pakar nuffnang dan, blogger yang memang terer bab bisnes melalui blog...

Baru ni, Shida da buat offer magnet fridge... Terus aku tertarik sebabnya aku terpikat dengan design yg simple tapi sangat sesuai buat cenderahati... Tambah pula pernah juga dapat dari blogger  Azhafizah masa raya hari tu... Konon nak survey, tapi tak sempat... Bila tahu Shida ada offer... Terus la grab!

Bincang dengan suami nak tempah untuk company kami.. Suami setuju... Suami suruh tempah sikit je dulu untuk permulaan.. Kira limited edition je la untuk customer Homemadesticker yang bertuah!

Lepas deal dengan shida... Alhamdulillah... Lepas seminggu dah terima tempahan kami... Memang cantik... Design ni shida yang buat, aku cuma bagi gambaran yang kami nak aje... Alhamdulillah... Simple dan puas hati...

Terima kasih shida.. Sangat puas hati.. Da rezeki nak tempah untuk buat design lain pula nanti... Sesiapa yang nak tempah boleh hubungi Shida Radzuan... Jamin puas hati...  


Posted via Blogaway

Catat Ulasan

9 Ulasan

  1. Menarik2.. ada juga hajat nak buat fridge magnet..

    BalasPadam
  2. Memang cantik.
    Ritu ada tanya kat shida.
    Tapi, btau dia xjanji nak tmpah..takut xde masa nak btau idea.
    Lps tu, mmg betul2 x sempat.

    BalasPadam
  3. seronoknya dapat simpan FM banyak²..suka :)

    BalasPadam
  4. alamak, saya order benda yang sama =)
    dari shidah juga
    dah anta dah FM tu tuk cikgu maria ye

    BalasPadam

Kata-katamu, inspirasi blog ku...
Syukran Jazilan, atas bicara indah anda...
Terima kasih, lain kali komen lagi ea... ^_^