GuidePedia

14

بِسمِ اللَّهِ الرَّحمٰنِ الرَّحيمِ

Alhamdulillah... Hajat hati, ingin eratkan hubungan silaturrahim...maka dengan ini... Saya sekeluarga menjemput, rakan-rakan blogger yang jauh atau yang dekat ke Majlis Rumah Terbuka yang akan kami adakan pada:

Tarikh: 9 Ogos 2014 (Sabtu)
Masa : Selepas Asar (jam 5.00 petang hingga 9.00 malam)
Tempat : Kediaman kami di Belakang Masjid Saad bin Abi Waqas, Gombak, Kuala Lumpur. 

Semua rakan-rakan blogger dijemput hadir bersama keluarga.. Semoga kehadiran rakan-rakan dapat mengeratkan silaturrahim antara kita... Insha Allah... 

Hubungi nombor yang tertera ea untuk sebarang pertanyaan. 

Yang jauh kita dekatkan;
Yang dekat kita rapatkan;
Yang rapat kita eratkan... 

Thanks for reading: Jemputan ke Majlis Rumah Terbuka Kami!

Catat Ulasan

  1. bestnya kalau dapat join ...

    BalasPadam
  2. macam nak pergi tapi segan pulak hehehee

    BalasPadam
  3. Morning! Wahh bestnye da start ada open house. Boleh singgah ni. Hehe :p

    BalasPadam
  4. Alaa, tak dapat pergi. Sama pulak hari tempat kerja buat open house :( . maaf akak, teringin juga nak berkumpul sesame blogger .hmmmm

    BalasPadam
  5. jauh benau nak ke sana...apa pun saya doakan semoga berjalan dengan lancar..

    BalasPadam
  6. kalau dekat dah join dah..hehe

    BalasPadam
  7. wahh..best nya sis.. sayang jauh sangat nak dtg.. klu dekat mesti akak terjah gak... :)

    BalasPadam
  8. esok fiza nak ke kl ni.kalau dekat boleh singgah ye?

    BalasPadam
  9. Wahhh ... Best nyer ...
    Gombak kat mana eak ?

    BalasPadam
  10. Waah..bestnye.
    Taklah jauh sangat.
    Tapi, cik asben saya ni malas diajak berjalan unless tempat yang dia biasa pergi.
    Tak bersilaturrahim sangat. Tak best :(

    BalasPadam
  11. Alhamdulillah...Semoga semuanya berjalan lancar k..

    BalasPadam
  12. Semoga semuanya berjalan dengan lancar. saya di utara jauh nak sampai hehe

    BalasPadam

Kata-katamu, inspirasi blog ku...
Syukran Jazilan, atas bicara indah anda...
Terima kasih, lain kali komen lagi ea... ^_^

 
Top