GuidePedia

11

Dah tiga hari aku not in good mood... Entah kenapa... Aku tahu sebabnya... Tapi tak kan ku nak cerita pada orang kan... Biar Allah saja yang tahu..

Mood ni makin parah ditambah keadaan aku yang tengah ngadap sakit gigi nih... Tapi bila baca dan buat macam ustaz Kazim kata... Rasa nak nangis dan lega sikit...

Aku buat berulang kali... Hingga aku reda... Layan anak-anak solehah aku...untuk pulihkan mood... Huhu... Memang lemah tul bila diuji main dengan perasaan ni... Sesak dada...

Tapi Allah tahu yang terbaik...
Terima kasih ustaz atas pesanan yang sungguh berguna...


Posted via Blogaway
Thanks for reading: Betul Ustaz Kata...

Catat Ulasan

  1. mOga semuanya di permudahkan ya sis.. mood turun naik ni memang sllu jadi kat akak juga.. sllu nya bersabar & redha, lama2 pulih sndiri...

    BalasPadam
  2. Semoga apa yang disedihkan itu akan segera berlalu pergi. Adat manusia, bila dititipkan dugaan walaupun sekecil mana sekalipun selalu aje nak mengeluh dulu. Tak terkecuali diri si pengomen ni juga!

    BalasPadam
  3. walau apa pun yang maria hadapi sekarang... tabahkan hati dan tenangkan fikiran yer...

    BalasPadam
  4. semoga sembuh darinsakit gigi itu ye..

    BalasPadam
  5. Moga2 mood dah ok sekarang ni..

    BalasPadam
  6. Yup...
    Dan sentiasa igt, bahawa hidup kita ni, memang ujian..
    Hari nak berehat, hari nak bersenang lenang, ialah di syurga kelak, Insya Allah

    BalasPadam
  7. Bersabar la dgn ujian & dugaan itu.. setiap ujian & dugaan itu tanda Allah masih sayangkan kita.. Dia mahu kita sentiasa ingat padaNya.. :)

    BalasPadam
  8. Betul, Maria.
    Kalau stress sangat sampai x focus masa kerja.
    Saya geram sampai saya cakap kat orang tu, " Well done sebab buat saya macam ni sampai.saya ambik EL."

    BalasPadam
  9. betul tuh...setiap ape yg blaku pd kita Allah dh tetapkan

    BalasPadam
  10. fiza pun tengah mood sakit gigi..baru lepas cabut still sakit..huhu..bersabarlah ye kak

    BalasPadam

Kata-katamu, inspirasi blog ku...
Syukran Jazilan, atas bicara indah anda...
Terima kasih, lain kali komen lagi ea... ^_^

 
Top