Power Bank Sabun

Comeikan... Power bank berbentuk sabun... Sama bentuk dengan Blogger Kak Mimi... Cuma kak mimi warna pink, suamiku beli warna hijau...

Bestnya sebab, boleh cas dua handphone serentak... Takde masalah kalau nak travel jauh kan..

Ramai yg review positif tentang Pineng Power Bank ni... Tu yang buatkan kamu nak beli... Katanya tahan lama dan boleh cas banyak kali... Harga pun murah aje... Xde la mahal sangat harganya... Jadi, berbaloi-baloi la kalau gtu kan... Tapi aku suka betul bentuk yang ni... Comel macam sabun mandi.. Hehe...


Posted via Blogaway

Berlangganan update artikel terbaru via email:

10 Responses to "Power Bank Sabun"

  1. dulu hp sabun.now PB pon sabun.hehehe

    BalasPadam
  2. comeynyer ! kena cari gak ni, gaji dah dapat..hehehe

    BalasPadam
  3. beli online ke kak? boleh share harga ;)

    BalasPadam
  4. ooo ini rupanya, kalau pink memang comel...he he he... akak tengah survey ni..tapak tangan kanan dah gatal ni tunggu bonus... *_^

    BalasPadam
  5. Jangan buat mandi sudahlah ea... Nanti nak claim warranty tak boleh...

    BalasPadam
  6. saya minat ngan color dia..nampak rare giler..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    BalasPadam
  7. Wahhhhh dh beli powerbank same mcm akak ye...ijo gitu

    BalasPadam
  8. mama ingat nak beli jugak powerbank ni..

    BalasPadam
  9. comel bentuknya.. senang nak bawa travel macam ni sebab jimatkan ruang..

    BalasPadam

Kata-katamu, inspirasi blog ku...
Syukran Jazilan, atas bicara indah anda...
Terima kasih, lain kali komen lagi ea... ^_^

Catatan Terbaru Catatan Lama Laman utama

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel