Power Bank Sabun

Power Bank Sabun

Comeikan... Power bank berbentuk sabun... Sama bentuk dengan Blogger Kak Mimi... Cuma kak mimi warna pink, suamiku beli warna hijau...

Bestnya sebab, boleh cas dua handphone serentak... Takde masalah kalau nak travel jauh kan..

Ramai yg review positif tentang Pineng Power Bank ni... Tu yang buatkan kamu nak beli... Katanya tahan lama dan boleh cas banyak kali... Harga pun murah aje... Xde la mahal sangat harganya... Jadi, berbaloi-baloi la kalau gtu kan... Tapi aku suka betul bentuk yang ni... Comel macam sabun mandi.. Hehe...


Posted via Blogaway
Share This :
Maria Firdz

Maria Firdz: Teacher, Housewife to Mr.Firdz, Mom to 3 daughters and 1 son | Lifestyle blogger, Like to sharing everything and usefull info to all of you.For any collaboration please email: myfirdaussy@gmail.com

avatar

dulu hp sabun.now PB pon sabun.hehehe

Delete 2/26/2014 12:44 PTG
avatar

comeynyer ! kena cari gak ni, gaji dah dapat..hehehe

Delete 2/26/2014 12:55 PTG
avatar

beli online ke kak? boleh share harga ;)

Delete 2/26/2014 1:33 PTG
avatar

ooo ini rupanya, kalau pink memang comel...he he he... akak tengah survey ni..tapak tangan kanan dah gatal ni tunggu bonus... *_^

Delete 2/26/2014 1:38 PTG
avatar

Jangan buat mandi sudahlah ea... Nanti nak claim warranty tak boleh...

Delete 2/26/2014 2:14 PTG
avatar

saya minat ngan color dia..nampak rare giler..hehehe

Regards,
-Strider-

Delete 2/26/2014 4:23 PTG
avatar

Wahhhhh dh beli powerbank same mcm akak ye...ijo gitu

Delete 2/27/2014 7:57 PG
avatar

mama ingat nak beli jugak powerbank ni..

Delete 2/27/2014 8:25 PG
avatar

comel bentuknya.. senang nak bawa travel macam ni sebab jimatkan ruang..

Delete 2/27/2014 9:59 PG
Kata-katamu, inspirasi blog ku...
Syukran Jazilan, atas bicara indah anda...
Terima kasih, lain kali komen lagi ea... ^_^