Tunjukkan catatan dari Mac 10, 2013

Tesco pun dah pandai menipu

Hari ni mmg terkono den.., membeli belah barang dapur di Tesco Selayang. Aku memang suka beli belah…

Menu ringan2 di petang sabtu...

Semalam makan sedap kan aku post... Hari ni xde yg berat2... Makan yg ringan2 je... Keropok ikan c…

Dua nikmat yang tidak terasa

Allah memberikan kita nikmat yang tidak terbilang banyaknya. Bagaimanapun ada dua nikmat yang besar…

Petua Rawatan Islam Untuk Sakit Kepala

Semua org pasti pernah alami ssakit kepala... beberapa ayat boleh diamalkan utk meredakan sakit kep…

Makan petang

Dah lama tak memasak dan makan sesedap kan... Petang hari Jumaat.. Lapang rezeki... Makan best sik…

Ibu nafi bayi dianiyai

Aku pasti ramai dh baca dan komen pasal baby yg kononnya berdarah atas kecuaian pihak hospital..…

Terapi dikala penat

Ni lah penawar hati dikala kepenatan... Tgk keletah dan wajah ciut miut dia.. Hilang penat... Fai…

Bila lihat org... Allah sgt Adil....

Bila melihat org lain.. Aku sering terfikir... Ya Allah... Maha Adilnya Dia... Aku sering lihat or…

Asal Petang Jadi Tarzan

Aku dah jadi 'tarzan'... Itu kerjaya terbaru... Jangan tak tahu ea.. Itu lah rutin aku sb…

Keputusan STPM 2012 diumumkan Isnin

KUALA LUMPUR: Keputusan peperiksaan Sijil Tinggi Persekolahan Malaysia (STPM) 2012 akan diumum…

Petua Tradisi Perbanyakkan Susu Ibu

Bunga melur dan daun pucuk manis Giling daun bunga melur atau daun pucuk manis sehingga halus dan…

Kad kahwin ikut status kerja

Kreatif kan zaman la ni.. Design kad kahwin pun ikut status kerjaya... Baru2 ni dapat kad jemputan…

Alhamdulillah... Dah kembali ke asal...

Wah.. Ramai yg penh jadi dashboard yg hidden tu ea.. Mcm2 masalahnye.. Now.. Dashboard aku dh kemb…

PM umum 9 berita baik

PUTRAJAYA - Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Tun Razak hari ini mengumumkan 'berita baik' …

Kenapa jadi macam ni??? :'(

kenapa dashboard blogger aku jadi macam ni...  kerana ni juga blog aku suram sngat...  aku…

Cabaran Menjadi MC

Salam Isnin... selamat bekerja... aku juga akan bekerja dan kerja yg tak pernah berhenti.. sementa…

Bau ketiak suami penawar stress isteri...

Jangan terkejut.. Heee... Ni kajian ok.. Hehe.. Betul ke?... Aku??? Ea kot... Haha... Tapi itulah n…

Muatkan lagi catatan Tiada hasil carian ditemui