Padah Cuti Sekolah Lama!!!

Memang parah la...
amik masa nak ubat juga ni...

Haha...itulah kisah Faiqah...
tadi pagi dia dah tunjuk dah kesedihan dia masa aku nak ke sekolah sebab ada meeting persediaan persekolahan 2014...

Boleh pula menangis nak ikut...
padahal dia rapat dengan abi dia...

Ni la padahnya lama sangat melekat dengan umi waktu cuti sekolah....

Hoho...Faiqah buat aku touching aje pepagi tadi...kalau tak kuat aku pun nangis sekali... hehe...

Kena take time juga nih...
Harap-harap dia ok dengan pengasuh nanti...
Dah la aku jangka tak lama nek sekolah..sebba bakal bercuti bersalin plak nanti...

Hmm... ragam anak dah besar kan...
kena pujuk la juga ni...
ni lah padah cuti lama sangat kn..


Posted via Blogaway

Catat Ulasan

3 Ulasan

  1. Dh seronok ngan ibu dia kan...

    BalasPadam
  2. selalu mcm tu la..teringat masa sy kerja di tadika dulu..

    BalasPadam
  3. Bahang persekolahan mmg sudah terasa.. terasa juga cepat sungguh masa berlalu. Baru je rasanya cuti sekolah bermula hari tu.. :D

    BalasPadam

Kata-katamu, inspirasi blog ku...
Syukran Jazilan, atas bicara indah anda...
Terima kasih, lain kali komen lagi ea... ^_^