Ticker

6/recent/ticker-posts

Betui Ka Wahai Perempuan???

Sapa setuju dengan kenyataan nih???
Haha... Aku rasa betui kot...

En.somi kalau nak ajak aku keluar memang dia sempat lelapkan mata dulu...
Aku bukan jenis bersolek... Sekadar pakai krim pelembap..bedak dan Lip balm aje pun...
Tapi lambat tang mana... Sebab nak iron baju... Nak berperang dgn anak... Maklumlah anak pmpuan kan... Org pkai lipstik dia sibuk nak juga... Akhirnya en.somi tido la dulu... Haha...

Jadi...terima ajelah hakikat wahai lelaki ea...
Kang selekeh aje... Tak nak jalan sama lak...
Lelaki simple aje... Tak yah nak berbedak bagai... Baju tak iron pun takpe... Tak payah pakai tudung ea tak...

Jadi memang pmpuan lambat siap... Hehe...

Sumber pic:fb

Published with Blogger-droid v2.0.10

Catat Komen

16 Ulasan

  1. betul...betul ^^ kne dgn batang hidung ni...heee

    BalasPadam
  2. Semangat tul Fidah Shah...berderet komennya....yg oart last tu x betul kot..SA bersiap 15 min je...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Sy tgk keadaan... Jika suami tlg siapkn anak mmg x ampai 10 minit dh siap...tpi klu tak...take time juga..

      Padam
  3. so kalau nak keluar bgtau awal2 kalau boleh sehari sebelum kena bgtau nak kuar, dimana dan pukul berapa hehe

    BalasPadam
  4. ada betui gk tuh dik.... sbb kite kalu bersiap bkn utk diri kite je tp utk anak sekali... dh tu mana nk siapkan beg n brg2 anak lg....

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tahu xpe kn... Beg nye lagi wajib disiapkn sekali..

      Padam
  5. Hahaha..setuju2...sbb tuh kalo nk gi mne2 incik hubby suh siap dlu..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kan.. Klu x bgtau awl..siap la menunggu kn.. Hehe

      Padam
  6. setuju.. kalau nak kuar, mesti en.suami ckap g mndi cepat..haha.. wlpn xperlu mndi lg sebab dah mndi, en.suami yang lengah2 msti siap dulu.. pstu buat muka stressssssssss je bila wife xsiap lagi.. :p

    BalasPadam
    Balasan
    1. Heee... Ckp kat dia.. Biasa la pmpuan..haha.. Jgn nk buat muka stress... Hehe

      Padam

Kata-katamu, inspirasi blog ku...
Syukran Jazilan, atas bicara indah anda...
Terima kasih, lain kali komen lagi ea... ^_^