Dah Tak Sesuai dengan yang lain

Gambar dari en.google je... malas nak snap gambar dan transfer ke pc... hehe.. 
Akhirnya beli juga... Cuma tahan dua minggu je, bibir aku kering.. tak leh nak pakai silkygirl ke hape ke.. dulu sebelum jumpe lipstik ni.. aku pakai dua, mula sapu lips balm nivea, pastu baru pakai lipstik silkygirl.. tapi macam leceh la kan.. lepas jumpe D'Herbs Lipstik ni, trus cuba, dan serasi dgn ku... 

Aku memang setia je pkai, hinggalah tika Faiqah musnahkan.. biasa lah anak perempuan.. hmm.. 
Now, akhirnya aku beli lagi.. sebab dah selesa dgn yang ni... bibir pun tak kering lagi.. Lagipun color nya ikut darah.. Aku pakai jadi warna maroon, suami pkai jadi coklat dan Faiqah pakai jadi warna pink.. hehe.. sesuai utk semua.. 

2 Ulasan

Kata-katamu, inspirasi blog ku...
Syukran Jazilan, atas bicara indah anda...
Terima kasih, lain kali komen lagi ea... ^_^

  1. Wah...lipstick ikut wrna drh erk...best2....mcm nk bli jgak

    BalasPadam
  2. Faberet saya juga! Saya pakai kaler merah mak ngah..:-)

    BalasPadam

Catat Ulasan

Kata-katamu, inspirasi blog ku...
Syukran Jazilan, atas bicara indah anda...
Terima kasih, lain kali komen lagi ea... ^_^

Terbaru Lebih lama