Review Blog: 3 Rakan Yang Perihatin

Malam ni aku nak beri penghargaan kepada rakanku yang perihatin.. Perihatin rakan ku ialah yang selalu mengomen setiap entryku... ada saja omelan dan komen2 yg diberikan.. Terima kasih sangat2.. 


Sebagai penghargaan, aku nak review blog diorg


Komen yang tertinggi ialah dari Kak Farah... Aku sering juga membaca entry2 beliau secara diam dengan membalas kunjungan... Membaca dan senyum saja.. jika sempat baru ku komen.. masa yang terhad, buatkan aku terhad nak mengomen orang lain. ok.. citer pasal blog kak Farah, blog kak Farah wrna pink dan aku suka pink ni.. lembut je.. mesti kak farah ni romantik kan.. heehh. tapi suka tgk blog dia banyak ladybird... salah satu binatang kesukaan Faiqah... hee.. terima kasih buat kak farah yg suka mengomen dan prihatin sgt dgn entry2 di blog purple nih.. ^_^


Komen kedua tertinggi dari Adik Aina, tapi dia bahasakan diri dia Ena.. Ena ni masih study lagi.. sweet blog ena ni.. warna pink lain sikit je dari kak Farah.. blog kak ena mmg dah ramai follower dan rasa tak setanding dengan ena.. org nye pun sweet tapi dah berpunya kan... hee.. kepunyaan ibu dan bapa dia la.. heee... Blog Ena ni, banyak bunga ros, pun menggambarkan seorang yg lembut dan romantik... beruntung sapa2 dapat ena..oppsss... hehe... terima kasih ena sebab prihatin dengan entry yg akk post wpun ada je yg mengarut mungkin... ^_^


Blogger ketiga yg selalu komen jatuh kpada Adik Ena, tapi adil rasa, so, aku bgi pada yg bawah sikit dr aina.. So, penghargaan ni aku beri pada Ainim.. Aku kira dia masih baru dalam dunia nih.. tapi dia rajin komen kat blog kami... Terima kasih kpada Ainim yg selalu tinggalkan komen di blog ni.. ada masa kunjungan anda akan dibalas... 

Ok, setakat ni dulu.. 3 blogger yg prihatin komen kat entry2 aku.. tunggu entry akan datang untuk aku review lagi blogger2 yg bertuah ea... terima kasih atas keprihatinan anda.. ada masa datang la komen lagi.. 

Komen2 anda penaik semangat untuk aku terus mencoret dan berkongsi ilmu pengetahuna.. wassalam.. :)

p/s: klik gambar a.k.a banner dia atas untuk melawat blogger yg prihatin ni.. :)

4 Ulasan

Kata-katamu, inspirasi blog ku...
Syukran Jazilan, atas bicara indah anda...
Terima kasih, lain kali komen lagi ea... ^_^

  1. wAHHH!! BAGUS NI, SIAP REVIEW + PROMOTE NI ;d

    BalasPadam
  2. wahhh sy ade laaa.. malunyaaaaaaa malunyaaaaaaaaaaaa terima kasih ye kak.. hikhik.... malu malu XD

    BalasPadam
  3. @Myra Jay menghargai rakan yg prihatin.. :)

    BalasPadam
  4. @✿AINAA ROSEBERRY✿ea ke... hehe...xpe.. jgn malu2.. hehe... :)

    BalasPadam

Catat Ulasan

Kata-katamu, inspirasi blog ku...
Syukran Jazilan, atas bicara indah anda...
Terima kasih, lain kali komen lagi ea... ^_^

Terbaru Lebih lama