Mengintai Pemanggang Ajaib

Salam semua.. dah makan tengah hari??? 


Aku belum lagi.. baru pas masak utk Faiqah.. jap g nak lunch plus mkan petang sekali... gtu dah kalau makan sendiri... 
PA jenama AVON

Jenama yang tengah HOT sekarang...

Tengah syok2 memasak, tetiba en.somi telefon bagitau, Pemanggang Ajaib (PA) ni ada jual kat PERNAMA jenama Vantage... harga murah je.. RM99... hah! teruja aku, dan2 aku suruh hubby beli... sekali dia bagitau... kena beli hutang, kalau cash kena beli 5 sekali gus.. hadoii... nak buat apa sampai 5, then banyak plak duit aku nak beli sampai 5 melainkan aku de geng yang sama2 nak beli dgn aku, ok la kan... 

Now, aku sedang meng'ushar' PA ni kat internet... banyak dah jenama.. macam2... aku dok ushar yg AVON pun dah banyak kali... hrga lebih kurang je... kalau nak murah g Langkawi la.. haha.. tak kuasa aku, nak g Langkawi semata-mata nak beli pemanggang tu.. haha... 

Agak ketinggalan aku kan.. ramai dah para suri rumah tangga memiliki PA ni..sebab memang memudahkan teknik memasak, cepat dan senang... nak masak macam2 dalam tu pun boleh... Tengok resepi diorg masak macam2 dan sedap2 lagi lah buat aku teruja... tak sabar nak memilki PA ni.. 

Sabar...sabar... insha Allah adalah rezeki ku nanti kan... Kang dah de PA tak termasak plak aku.. kihkihkih... Ok lah.. aku nak teruskan ushar2 dan nak mamam... Doakan aku dapat memiliki PA sendiri ek.. hehe... ketinggalan betui... hihi.. 

Catat Ulasan

9 Ulasan

  1. akak dah ada satu. Amway punya.
    memang best kalau panggang ayam. cepat dan mudah..

    pas tu sedapppppppppppppppp

    BalasPadam
  2. yg ni mmg menarik sgtlah ! hehehe

    BalasPadam
  3. yg ni mmg menarik sgtlah ! hehehe

    BalasPadam
  4. semoga akak dapat PA yg betol eyh..heee ^______^

    BalasPadam
  5. @wantieea ke.. Huhu ni yang buatkn sy nk dapatkn PA cpat2 nih... Hehe

    BalasPadam
  6. akak dh beli tahun lepas, jenama pic no 2 tu...rm96..senang msak dlm PA ni.

    BalasPadam
  7. Salam kenal Maria..

    InsyaAllah..moga tercapai impian.

    BalasPadam
  8. hehe...saya x ada lagi PA n....masak cam biasa je..moga tercapai impian dapat PA tu..ameen..kena rajin usha2 kan kat tenet

    BalasPadam

Kata-katamu, inspirasi blog ku...
Syukran Jazilan, atas bicara indah anda...
Terima kasih, lain kali komen lagi ea... ^_^