Whats Apps kena bayar

Selamat pagi... Ada yg bekerja hari ni... Selmat bekerja... Aku masih bercuti... Ganti Thaipusam...

Semalam buka whats Apps... Huhu... Terkejut gak bila dapat reminder lagi 5 bulan.. Aku nye whats apps kena bayar... Sebulan 0.99 us dolar...

Opss... Lepas ni kena cari alternatif lain lak ler... Xleh dh guna whats apps lagi... Spa2 yg guna whats apps... Aplikasi ini berbayar lepas setahun kita guna... Aku mula aktif whats apps tahun lepas... So... Lagi 5 bulan genap setahun la... Tapi aku tak pasti... Betul ke kena bayar... Hmmm...

Kalau betul kena bayar... Maka..kena lah cari aplikasi yg tak berbayar... Letih la nak bayar2 ni...

Oklah...itu sja nk citer... Pen off...wasslm...

2 Ulasan

Kata-katamu, inspirasi blog ku...
Syukran Jazilan, atas bicara indah anda...
Terima kasih, lain kali komen lagi ea... ^_^

  1. sy pn dh dpt reminder ni bln lepas..mmg dh tau whatsapp kna byr utk thn ke 2..so gunalah Viber, Line, Wechat, Tango..banyak lagi yg free

    BalasPadam
  2. tak tau plak kena bayar bila dah setahun guna..dekat2 nak sampai setahun guna tuh bleh stop service ke?

    BalasPadam

Catat Ulasan

Kata-katamu, inspirasi blog ku...
Syukran Jazilan, atas bicara indah anda...
Terima kasih, lain kali komen lagi ea... ^_^

Terbaru Lebih lama