Keputusan PMR 2012

Sebelum ke dapur, nak citer sikit hal hari ni.. 


Dari semalam, penuh kat twitter dan facebook hal budak2 ex-tingkatan tiga 2012, berdebar-debar nak amik keputusan.. macam2 yang dipikirkan.. lulus ke tak..

Aku plak, rasa cam nak g sekolah gak..tapi memandangkan mls nk mengusung Faiqah sekali, tak jadilah, lagipun suamiku bawa vivi la.. so, esok je g sekolah sbb kebetulan de keje kat library kan.. 

Bagaimana agaknya keputusannya ea,. tunggu je lah berita malam ni.. naik ke turun peratusan result tahn ni.. 

Tahniah kepada anak sedaraku, dapat 4A 4B, kira keputusan yg membanggakan la tu, sebab dalam family aku, paling tinggi pun 3A je.. aku??? PMR 2A je.. iaitu BM dengan KHB, hehe.. biasalah anak kg, mmg pndai menukang dan menanam pokok,,, hehe.. 

Kepada semua pelajar PMR 2012, tahniah bagi yag berjaya dengan cemerlang, yang kurang cemerlang, jgn putus asa, PMR hanya permulaan, tunggu SPM nanti kena buat yg lebih baik.. 


Catat Ulasan

2 Ulasan

  1. Tak tahulah macamana keputusan anak kakcik. Telefon tak dapat pulak...

    BalasPadam
  2. zaman sekarang kalau ada satu-satu occasion atau event...memang itu yang jadi trending kat FB atau Twitter kan kak? ^_^

    teringat pulak zaman-zaman amik result PMR dulu...

    BalasPadam

Kata-katamu, inspirasi blog ku...
Syukran Jazilan, atas bicara indah anda...
Terima kasih, lain kali komen lagi ea... ^_^