PBS: Siap akhirnya

Alhamdulillah... akhirnya tepat jam 3.48 petang ikut jam kat netbook aku, siap juga PBS... huhu.. mmg mabuk la buat PBS ni.. mmg perlu banyak sabar maa,.... 


Letih sebab ngadap laptop lama sangat.. sakit segala urat sendiri.. 

Rasa lega dah.. PBS dah siap.. yang manual tinggal nak buat malam ni.. tapi ok dah la..sebab kalau online tak siap lagi payah sebab nak rebut line dgn org lain.. manual xpe.. bila masa free je blh buat.. huhu.. rasa lega ... 

Ku ngadap ni dari jam 7 pagi tadi lagi.. bangun pagi buat bahagian Kokurikulm dulu sebab cikgu kelas.. extra kerja la sikit.. Alhamdulillah.. set minda.. dan doa moga server dan line serta bagi kerjasama.. Alhamdulillah dipermudahkan.. 

HMMMMMMMMMMMM... boleh senyum lebar dah.. tinggal esok nak g settlekan sikit lagi kerja kat bilik guru.. pastu boleh cuti dgn senang lenang... syukur Alhamdulillah..

Memng mencabar betul rasa jadi cikgu tahun kedua ni.. tapi inilah cabaran jadi cikgu alaf baru.. but i like it.. 

Ok lah.. nak layan tv plak.. malam nanti baru nak smbung kerja lain.. nak betulkan pinggang... crem sudah... 

pen off here!~.. wasslaam.. 

1 Ulasan

Kata-katamu, inspirasi blog ku...
Syukran Jazilan, atas bicara indah anda...
Terima kasih, lain kali komen lagi ea... ^_^

  1. kakak2 dan adik saya pun sibuk merungut pasal PBS ni sbb line tak ok..

    BalasPadam

Catat Ulasan

Kata-katamu, inspirasi blog ku...
Syukran Jazilan, atas bicara indah anda...
Terima kasih, lain kali komen lagi ea... ^_^

Terbaru Lebih lama