Recents in Beach

Farid kamil dah kahwin la..

Sumber gambar: facebook
Tahniah buat Farid Kamil dan Diana Amir  bukan Diana Amir la, Diana Danielle la... hihi.. salah tengok la plak.. dh bertudung tu, wajah cam diana amir... aku ni jarang nak update pasal artis, tapi artis ni ok la bgku.. sbb banyak lakonan filemnya aku suka juga, terutama citer Lagenda Budak Setan... adaptasi dari novel Ahadiat Akashah...

Suamiku plak.. leh terpikat dengan ray ban yg dipakai oleh Farid Kamil dalam citer tu.. hiiihi... Syok tengok majls yang simple je artis ni buat kan.. Orang biasa plak yg nak buat grand2 ngalahkan artis.. ish3.. tak faham tul daku.. apa2 pun tahniah buat pasangan dan moga berbahagia hingga akhr hayat...  

p/s: artis pun tak ketinggalan amik peluang cuti sekolah buat majlis kahwin... 

Opss

Catat Ulasan

3 Ulasan

  1. DIANA AMIR? hahahaha salah salah

    BalasPadam
  2. @Emas Putihhaha... mmg slh pun.. tersalah DIana... sbb sekali imbas je gmbr tu tadi... hihi

    BalasPadam

Kata-katamu, inspirasi blog ku...
Syukran Jazilan, atas bicara indah anda...
Terima kasih, lain kali komen lagi ea... ^_^