2nd Anniversary | Aku Terima Nikahnya

Alhamdulillah... hari ni 19 November 2012.. genap usia 2 tahun pernikahanku dengan lelaki pilihanku.. Mohd Firdzaus... (Rasa macam baru je nikah.. hehehe)

Alhamdulillah... segala onak dan duri ditempuhi bersama.. susah dan senang, ditelan dan ditempuh bersama.. segala ombak dan badai dalam rumah tangga dilalui dengan tenang dan penuh kekuatan.. Perkahwinan ini, menjadikan aku lebih matang.. perkahwinan ini, menjadikan aku berubah sedikit demi sedikit sikap ku.. (cuma sikap manja je terlebih... hehe)... 

Terima kasih Ya Allah atas anugerah dan kurniaan ini... Nikmat rumah tangga yang kami kecapi kini, moga sentiasa dalam pemeliharaan dan rahmat-Mu Ya Allah.. 

Peliharakanlah rumah tangga dan ikatan perkahwinan ini, dengan rezeki dan rahmat dari-Mu/// semoga dengan perkahwinan ini, mendekatkan diri kami dan memperteguhkan iman kami kepada-Mu... 

Kisah dan perkenalan yang semuanya diatur Yang Maha Esa/// perkenalan yang membuahkan hasil yang manis dihujungnya... memang banyak perbezaan antara kita, namun ditutup untuk mencari persamaan untuk mempereratkan hubungan kita.. 

Alhamdulillah.. sungguh nikmat perkahwinan ini, rahmat dari Yang Esa.. tambah bahagia dan ceria dengan kehadiran cahayamata Faiqah Mu'affah.. menambahkan seri rumah tangga kita.. 

Tiada ungkapan indah dan bermadah.. cuma rasa syukur atas anugerah dan kurnia Allah ini... Alhamdulillah.. syukur... Moga kebahagiaan menjadi milik kita hingga ke jannatul Firdaus di sana.. ameen.. Ya Rabbal 'alamin.. 

4 Ulasan

Kata-katamu, inspirasi blog ku...
Syukran Jazilan, atas bicara indah anda...
Terima kasih, lain kali komen lagi ea... ^_^

Catat Ulasan

Kata-katamu, inspirasi blog ku...
Syukran Jazilan, atas bicara indah anda...
Terima kasih, lain kali komen lagi ea... ^_^

Terbaru Lebih lama