GuidePedia

1

Selepas bercuti smpena raya haji.. Hari ni smbung semula tugas seperti biasa..

Datang2 biasa ku terus ke kantin..isi perut dulu.. Tadi masa perjlanan dgr berita radio sinar...jam teruk di highway pantai timur menghala ke kuala lumpur.. Rupanya kisah tu tak berhenti disitu... Rata2 cikgu2 yg balik pnatai timur..mngisahkan pasal jam je hari ni..

Biasa balik 7..8 jam.. Lanjut smpai berbelas jam... Jam teruk akibat knderaan berat... Dan eksiden di jalan utama..

Hmm..aku tak mengalami..cuma..waktu aku balik pun kereta dh banyak menghala ke utara.. Dan aku balik ke kl hari sabtu sbb tak nak jam la...

Bila waktu raya mmg kna plan betul2.. Lepas ni..kna blik kg naik flight atau keretapi la kan... Cnfirm la tak jam...cuma kna tempah tiket awal...huhu...

Highway ke pantai timur mmg agak sukar nk buat sbb struktur bumi yg berbukit2... Susah gak nk plan... Lau nk buat kna budjet tinggi la kan..

Apa2 pun..itu juga tnda kemeriahan smbutan aidiladha di negeri2 pnatai timur kan...

Published with Blogger-droid v2.0.9
Thanks for reading: Kisah jam je hari ni...

Catat Ulasan

  1. masa aten balik kmpung dekat kedah pon agak jam dekat highway . sabar jeala ~

    BalasPadam

Kata-katamu, inspirasi blog ku...
Syukran Jazilan, atas bicara indah anda...
Terima kasih, lain kali komen lagi ea... ^_^

 
Top