Wah.. malam ni aku buka facebook dan twitter sume dok update status pasal pemain badminton negara.. sape lagi... Dato' Lee Chong Wei..

Ni sebab utma aku tak hadap tv sbb ramai sgt jadi pengulas sukan.. lagi pun aku tak leh tgk perlawanan sukan yg sengit mcm ni.. jap g ada yg sakit hati..jantung..limpa semua ada.. tapi akhirnya aku tahu.. selepas berusaha sehabis mungkin.. LCW tewas tipis je dgn pemain China Lin Dan..

Tak pe lah.. sekurang-kurang dia telah berusaha.. tahniah.. kami warga Malaysia tetap rasa bangga kerana layak ke final tu pun dh berbunga dah hati... lau suruh kami lawan belum tentu terlawan kan..

Aku sbg warga Malysia bngga la sbb dok malaysia ni.. wlaupun kecik tapi aman.. so.. jgn la da yg rosakkan keamanan ea..

P/s: aku dulu mmg suka main badminton.. lawan sungguh2 tu.. dan aku pnh kalahkan suami aku tau..  hahha.. marah dia lau baca p/s ni.. hihi..

6 Ulasan

Kata-katamu, inspirasi blog ku...
Syukran Jazilan, atas bicara indah anda...
Terima kasih, lain kali komen lagi ea... ^_^

  1. tak ada rezeki nak mng emas.. xpalah.. perak pon okay kan...

    BalasPadam
  2. tak ada rezeki nk mng emas.. xpalah.. dah cuba yang terbaik.. kan...

    BalasPadam
  3. LOL awak macam mak saya. sakit jantung tengok match xD

    BalasPadam
  4. tu la. zz pun sme.. smua kwn2 dok updte stats tntg lee chong wei ni.. seriously mse zz tgk, mmg tkut kot.. huhu.. tp x de rezeki dia thn ni

    BalasPadam
  5. yup betul tu. tahniah buat Dato' Lee Chong Wei :)

    dia berjaya memenangi hati semua :)

    BalasPadam
  6. dya bangga ngan dato lee chong wei..

    BalasPadam

Catat Ulasan

Kata-katamu, inspirasi blog ku...
Syukran Jazilan, atas bicara indah anda...
Terima kasih, lain kali komen lagi ea... ^_^

Terbaru Lebih lama