Tahniah!!! Anugerah itu milikmu...

Selamat berhujung minggu...


Hari ni lepak kat umah je kot, tgk la ptg2 karang, lau rajin, ajak hubby g window shopping je kot... haha.. nma pun pmpuan mmg x hbis2 shopping la kn..
Mengenang memori silam...

semlm, hari yg pnt tapi gmbira.. aku bersama2 guru2 lain melaksanakn hari anugerah cemerlang di sekolh ku.. tahniah bg yg mnerima anugerah.. sedih dn terharu aku.. teringt memori aku trima ijazah dulu..

sedih sbnrnya, sbb aku terima hadiah hnya ditemani bakal suamiku... ibu dan bapaku tak sihat pda ketika itu.. tak boleh nk travel jauh dr utara ke selatan.. so, bakal suamiku menerima amanah keluargaku sbg wakil utk tamaniku di hari konvokesyenku.... 

sedih dan redha... mak la yg sedih sbb x dpt tgk aku trima ijazah.. mmg terkilan, tapi masa dh berlalu.. aku redha. krana sumenya telah tersurat dlm perancngn Ilahi.. 

tulah, bila lihat pljr2 kt sekolahku smlm terima anugerah dgn ditemani ibu ayah, ya Allah.. mmg nk menitis air mata... tmbh2 aku pun ada ankkn, naluri ibu tu kuat.. rasa nk ngis, tp tahan je... naluri seorg guru, wpun aku x mngajar, tp bangga dgn kejayaan tu... 

TAHNIAH KPD SEMUA PENERIMA ANUGERAH SMKDTHO ... 

Catat Ulasan

0 Ulasan