Mood Spoil

Huhu... buka FB pagi selepas selesai mengemop lantai.. smbil df Faiqah, mmg aku selalu layan FB.. tetiba cek notification.. byknye,,, tapi de satu notification yg x best.. org tag nama aku kat produk dia.. arghh.. tension2... geram sih.. 


Dah bagi warning dah 3 hari lepas.. rupa2nya dia buat dono je... mmg kena la dia pgi ni.. trus je remove dari friend aku.. tak perlu simpan sbg friend org mcm tu..

Tgk profile pakai tudung labuh.. so, fham2 la lau org tak suka.. nak buat bisnes jgn la smpai org lain maki hamun kat belakang.. tak berkat rezeki tu nanti kang..

Memang terganggu betul mood aku.. sabor je lah.. nasib ada kawan2 lain yg memahami.. layan group2 kt Fb t blh kurangkan mood aku spoil ni.. 

OK, tamat, Faiqah dah tertido plak,, baru nk mandikan dia..  nk smbung wat kerja umah plak.. wassalam..

Catat Ulasan

1 Ulasan

  1. Salam,nk suggest sket kte leh ubah setting spy tiap2 gmba yg ditag kne approve dlu.. sy wat cmtu gak la sbb byk sgt org tag gmba2 yg x perlu tu.. :)

    BalasPadam

Kata-katamu, inspirasi blog ku...
Syukran Jazilan, atas bicara indah anda...
Terima kasih, lain kali komen lagi ea... ^_^