Blogku berubah lagi...

erm.. kali ni entah berapa kali ku edit blogku yg x sebrapa ni... saje je gatal tangan... tapi ku edit atas persetujuan bersama dgn hubbyku...

Dia yang suh ku edit... ealakan boring juga tgk bnda yg sama.. so, akhirnya aku buat sndri je tempalte ni... ku tak amik dari mana2 pun.. sbb yg aku try sume tak berpuas hati... so tinggal lagi sikit2 je lagi nk mengeditnya...

Lagipun hari ni mmg boring.. nk wat keje umh x larat sgt.. baru basuh pggn dh sakit pinggang... bila ngadu kat hubby cnfirm la dia x bagi buat keje umah... tapi aku gatal juga nak buat.. dh lama aku tak memasak sebenarnya.. sbb tu teringin nk msk tadi...

Ops.. dh termelalut kot lain dah... so, hopefully sape2 yg selalu tgk2 blog ni, blh la comment sikit pasal blog aku n hubby ni .... 


Catat Ulasan

2 Ulasan

  1. Hehehe my kena byk lagi belaja ilmu blogging :D template dlm Blogger dah ok tp kena wat penusunan yg rapi, kalo tak nanti blog kite berat n lambt loading serta crowded! Kepp it up!

    Kakha pon suka tukor template, suka wat banner sendiri, suke adjust size sendiri haha, tp akkha jenis tak suke letak byk wigdet yg bergerak sbb nanti berat...kalo gune yg Blogger sediakan biasa kakha suke yg kosong je ngee~ tp tuk yg latest nih kakha amik yg dah de kat luar tu, mls nak mikir hal header..kuikui~

    BalasPadam
  2. tq for the comment... mmg saje2 syok tukar2... akn di perbaiki...

    BalasPadam

Kata-katamu, inspirasi blog ku...
Syukran Jazilan, atas bicara indah anda...
Terima kasih, lain kali komen lagi ea... ^_^