Breaking

Julai 26, 2011

Zaman Kian Berubah: Sepanjang kehamilan ini....

Aha.. ni gambo aku masa anak dara lagi... masih slim n steady... :) tapi mmg semulajadi tembam kat pipi tu...

Yang ni plak, gmbo selepas sebulan kahwin dan jadi suri rumah sepenuh masa... masih juga slim n steady...:)

Ni gambo kat PICC Putrajaya... waktu aku dah pregnant 2 bulan tapi masih tak nampak... sbb mmg sape2 prgnent pun masih tak nmpak perutnya kalau dua bulan..

Ni pulak kat KLCC, waktu ni berusia 3 bulan lebih... slim lagi kan.. siap ada org ngorat lagi... marah suamiku... hehehe

Ni waktu aku hamil 4 bulan lebih.. mcam tak mengandung je kan... 

Ha... ini waktu aku hamil 5 bulan lebih.. masa ni dh besar sikit. NI juga 1st time aku pakai baju prgnent sbb semua baju kurung dah tak muat.. lagipun suamiku dh mmg tak bg pakai baju kurung. Walaupun aku pakai baju prgnent ni, tapi ade akk kat sekolah aku yg baru nk kenal2 ngan aku blh tnya aku dh khwin ke belum.. mmg kelakar juga bila diingat2 balik... hai..slim lagi...


Gambar ni dirakamkan ketika cuti sekolah bulan 6 2011. Masa ni aku n family hantar adik aku masuk UPSI kat Tanjung Malim... Masa ni aku dh hamil 6 bulan lebih dh.. tapi perut mmg tak nmpak sagt...


Itulah gambo yg ada yg dirakamkan sepanjang aku hamil ni... yang terbaru aku tak amik gambo sangat... tapi perut ku masih bersembunyi... kalau org nampak pun, diorg tak akan percaya aku dh mengandung 8 bulan sekarang... Biarlah kecik, yg pasti babyku sihat dan selamat...

1 ulasan:

Unknown berkata... [Reply]

wah..bestnya..bila kite imbau kmbli zamn ank dra hingga dh kawen.doakan utk sy jugk.sy dn suami sdg menanti kehadiran si 'dia'