Maria_Firdz

Maria_Firdz

Info | Motivation | Lifestyle | Review

29 Disember 2011

Cara Nak Ajar Botol Susu Itu

Disember 29, 2011 5
Salam semua... Seronok bila lihat anak hisap susu yang kita perah melalui botol dan nikmat jika dapat susukan anak secara terus (direct ...
Read More

28 Disember 2011

Amanah & Tanggungjawab

Disember 28, 2011 0
dr pak cik gugell... :) Mencoret pasal kerja la pula... semalam pergi meeting, dari jam 8.30 pagi hbis 2.30 ptg... lama sangat... Semalam...
Read More

26 Disember 2011

Home Made Sticker

Disember 26, 2011 1
salam semua... Kisah pasal hobi dan kerja baru aku dan suami. Bermula sebagai suka2 je, lama2 jadi minat... mmg seronok... walaupun agak r...
Read More

24 Disember 2011

Bandar Bersejarah

Disember 24, 2011 3
Salam... Masih berkisar pasal cutiku.. kali ni setelah bercuti di JB, masa utk pulang ke KL.. Jam 1 ptg baru gerak dr Bandar Tenggara utk ...
Read More

23 Disember 2011

Cuti-cuti JB (Part 2)

Disember 23, 2011 0
salam.. bersambung lagi kisah aku bercuti di JB... keesokannya, gerak ke Plentong... pergi umah kak sepupu suamiku, tetapi dia blik kg plak....
Read More

20 Disember 2011

Cuti at JB- (Part 1)

Disember 20, 2011 0
salam.. semalam x update blog n x buka internet pun,,, sbbnya pepagi lagi dah menjelajah johor.. tempat pertama kami pergi adalah Taman Un...
Read More

17 Disember 2011

Petua: Jaundice / Demam Kuning

Disember 17, 2011 7
Salam selamat petang... Ramai, ibu2 diluar sana, gusar dan risau takut baby akan terkena demam kuning.. kat sini nak kongsi sikit petua...
Read More

Pelangi Jalanan

Disember 17, 2011 4
Salam dan selamat pagi semua... Hari ni aku sekeluarga berada di rumah sendiri di Bandar Tenggara, Johor. Johor tempat asal kelahiran suami...
Read More

16 Disember 2011

Selesai Sudah SBPA

Disember 16, 2011 0
Salam dan selamat malam semua... Sumber: Facebook... Sekarang ni semua org tengah kecoh pasal SBPA, kakitangan awam la yang paling kecoh....
Read More

15 Disember 2011

Breast Pump Pilihan...

Disember 15, 2011 2
Breast pump??? Pam susu... sebelum kahwin, sy tak amik tahu lagsung pasal hal susu menyusu dan pam susu ni.. cuma niat nak menyusukan anak t...
Read More

Kenapa Bekalan Kurang Ni???

Disember 15, 2011 5
Cilok dr pak cik gugel... hihi Entry berkisahkan susu lagi.... Kenapa bekalan susu kurang.. bkan susu tepung, bukan susu pekat yang kuran...
Read More

13 Disember 2011

Susu Sikit... Macam mana ni...???

Disember 13, 2011 12
Salam semua... Apa khabar, blogger2 dan follower2 saya?? harap semua sihat dan bahagia selalu disampaing insan2 yang tersayang.. entry sy k...
Read More

12 Disember 2011

Aksi Mencemaskan...

Disember 12, 2011 3
Salam semua... Sekarang memang tengah hot pasal filem cinta "Ombak Rindu" dan drama popular "Tentang Dhia"... Ni aku nk...
Read More

11 Disember 2011

Akhirnya MAM Juga Diterima

Disember 11, 2011 2
Salam semua... Terima kasih bagi follower yg sudi mengikuti blog yg x seberapa ni... Saya amat hargai shabat2 yg mengikuti saya..  Ok.. ki...
Read More

10 Disember 2011

Power Pumping

Disember 10, 2011 4
Salam semua...  Tajuk ni dh lama terpikir nak mencoret.. tapi belum juga terluah nak tulis kat blog ni... Alhamdulillah nak juga aku mencor...
Read More

09 Disember 2011

Pembunuh Si Kecil

Disember 09, 2011 0
Salam semua.. Sesi petang, yang santai... terasa nak mencoret sesuatu yang berilmu untuk perkongsian bersama... Tajuknya amat menyeramkan...
Read More

Lagi Faiqah Collections

Disember 09, 2011 0
Salam semua... Di pagi Jumaat yang penuh barakah ni, rasa nak mencoret plak.. berteman kan Faiqah yang tengah 'bersenam'... Lagi ki...
Read More

07 Disember 2011

Untukmu Faiqah

Disember 07, 2011 2
Salam semua... Di waktu begini.. sengsorang, sambil melayan Faiqah dan melayan citer yang tenagh hot di TV3, "Tentang Dhia"... A...
Read More

06 Disember 2011

Faiqah Collections

Disember 06, 2011 0
Salam semua.... Kisah si Faiqah lagi... Faiqah Collections... iaitu Gaun koleksi Faiqah... sekrang dah berusia 3 bulan Faiqah, Faiqah ada 9...
Read More