Memaparkan catatan dengan label Madu. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label Madu. Papar semua catatan

24 Oktober 2018

Oktober 24, 2018

D.I.Y MASK MUKA DARIPADA MADU

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم 
(Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Penyayang)


D.I.Y MASK MUKA DARIPADA MADU | Buat mask muka sendiri dengan hanya guna madu lebah... 

D.I.Y MASK MUKA DARIPADA MADU

Caranya, campurkan madu dengan bahan semulajadi tertentu untuk dapatkan kesan cantik yang berbeza.

Mudah bukan... 

Ini cara membuatnya:

D.I.Y MASK MUKA DARIPADA MADU
Sumber: FB
Semuanya bahan yang senang dan ada kat rumah... Tapi nak hasil terbaik guna madu asli... Madu asli plak mahal... eh.. tapi nak cantik mestilah kena melabur sikit kan...

Cara ni lebih baik dari kita tempek produk kimia kat muka kita kan... memang kesannya cepat tapi, jangka masa panjang... hmm... seriau nak bayangkan...

Jom kita try buat jom.... hmm.. kena survey madu la lepas ni...

Hmm... madu stick tu madu asli tak???

Nak tau madu asli ke tak... boleh baca kat entry ini:-

Cara Mudah Mengenal Madu Asli!