05 Oktober 2015

Daftar Jadi Agen Affiliate Ephyra Secara PERCUMA!!!

Daftar Jadi Agen Affiliate Ephyra Secara PERCUMA!!!

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم 
(Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Penyayang)

Terbaca kat blog +QasehRania Ephyra perkenalkan sistem affiliate. Teruja nak join.. Memang teruja lah sebabnya MF pengguna Ephyra. Setahun MF amalkan minum Ephyra dan sekarang masih gunakan produk iaitu Ephyra Skin Bar.
A photo posted by Maria Firdz (@maria_firdz) on
Melihat keberkesanan Ephyra kepada diri sendiri, MF tak teragak-agak untuk join sama mempromosi dan dalam masa yang sama jana pendapatan sampingan melalui Ephyra.

Apakah keistimewaan yang dibawakan oleh sistem affiliate Ephyra.my?: 
  1. Pendaftaran adalah percuma. Tiada sebarang yuran atau caj yang akan dikenakan. 
  2. Anda tidak perlu menyimpan sebarang stok. 
  3. Anda tidak perlu menguruskan order atau pembelian. 
  4. Anda hanya perlu berkongsi unik URL atau link yang disediakan ke semua laman media sosial anda seperti Facebook dan Twitter. Ataupun hanya dengan semudah melalui Whatsap dan bersedia untuk menerima komisen. 
  5. Anda berpeluang untuk menerima komisen sehingga 5% bagi setiap pembelian (bergantung kepada jenis produk) yang dilakukan oleh pelanggan yang di-referred oleh anda ke sistem kami. 
  6. Setiap referral akan di-tag ke akaun anda selama setahun. Anda akan mendapat komisen bagi setiap perbelanjaan mereka sepanjang tempoh tersebut! 

Apa yang lebih menarik lagi? 
  1. Anda boleh meningkatkan lagi komisen anda dengan cara mengajak lebih ramai rakan-rakan anda untuk menjadi Affiliate Agent kami dengan menggunakan Unique URL atau link yang disediakan di ruangan dashboard akaun anda.
  2. Contoh: Anda mengajak si A untuk menjadi agent. Maka anda akan mendapat komisen sehingga 3% (bergantung kepada jenis produk) sekiranya si A membawa pelanggan untuk membeli di Ephyra.my. Sekiranya si A mengajak si B menjadi agent, anda tidak akan memperoleh sebarang komisen sekiranya si B membawa pelanggan untuk membeli di Ephyra.my. 
  3. Pertandingan dan hadiah lumayan untuk Affiliate yang memberikan prestasi terbaik dari masa ke semasa. 


Ephyra satu produk kesihatan dan kecantikan yang memang berkesan untuk tubuh badan. Sesuai untuk wanita dan lelaki moden yang sentiasa pentingkan kecergasan dan kecantikan luaran dan dalaman.
A photo posted by Maria Firdz (@maria_firdz) on
Jadi, bagi yang belum cuba Ephyra, boleh mula beli dan rasai sendiri kesannya. Bagi yang dah minum, jom join sistem affiliate Ephyra untuk jana pendapatan sampingan bersama Ephyra.

Untuk join... KLIK SINI... dan DAFTAR PERCUMA SEKARANG!!! 



KISAH MF BERSAMA EPHYRA! 

15 Disember 2014

Skin Bar Ephyra Selamat Diterima!

Tin tin tin... Pintu diketuk berkali-kali... kelam kabut, terus sarung tudung segera yang memang standby di belakang pintu... 

Pos Laju... haa... mesti ephyra... dah tahu, sebab takde menang dan order apa-apa buat masa ni..

ALhamdulillah... selamat terima skin bar ephyra... Terima kasih +Mia Liana dan terima kasih Oceanlife




Nota;
Dalam hati sebelum terima ni, memang berkira-kira je... kenapa MF punya lambat sampai... padahal kalau nak ikutkan MF boleh je pergi terus ke office Oceanlife yang memang dekat je dengan rumah... sebelah Festival City, yang memang MF pergi berkali-kali dalam sebulan... tapi mungkin dia hantar yang jauh-jauh dulu... hehe... nampak noo...tak sabaq... hehe.. bukan pee... takut tak sampai je.. 

Dah terima, Alhamdulillah... teruja nak guna... Alhamdulillah... satu lagi produk sedia untuk direview... 

06 Disember 2014

Menang Giveaway Ephyra Anjuran Mialiana.com


Alhamdulillah... Sungguh tak sangka... Memang rezeki betul... Dah la persaingan sengit... Langsung tak target boleh menang... 

Alhamdulillah... Rezeki untuk mencuba produk terbaru Ephyra yang bakal dilancarkan tahun 2015 iaitu sabun Ephyra Skin Bar... 

Sungguh teruja nak cuba... Nak tengok perubahan pada wajah sendiri... Alhamdulillah... Dah siap bagi detail kat kak mia...

Tahniah juga untuk 49 pemenang yang lain... Yang tak berjaya... Jangan putus asa... Boleh cuba lagi dilain masa.... Insha Allah... 

Boleh semak senarai pemenang di sini

Mood: terkejut, terharu, teruja semua ada. Sebab tak mengharapkan menang pun... Namun, dah memang rezeki kan... Alhamdulillah... 

10 Ogos 2014

Restock Ephyra: Serasi Bersama!

Alhamdulillah...
Dah masuk kotak keempat setakat ni... Dalam gambar ni ada dua kotak...sekotak tu untuk mak mentua... Mak mentua masuk kotak ketiga setakat ni...

Alhamdulillah... DENGAN IZIN ALLAH... Ephyra serasi bersama aku, suami dan mak mentua...

Rasa sedap nikmat hebat... Dengan izin Allah... Ephyra memang menepati moto produknya iaitu "Cantik, Sihat dan Bertenaga"...

Alhamdulillah... Terima kasih Allah...

Nota: pengaruh ephyra dah merebak kat tempat keje ku... Hehe.. Aku lah pembawanya.. Hihi... Jika produk berkualiti memang orang akan repeat order kan... ^_^


Posted via Blogaway

18 Jun 2014

WW ~ Kotak Ketiga Ephyra ~


Alhamdulillah... Terima kasih Allah...
Dah masuk kotak ketiga Ephyra.
Alhamdulillah... Serasi bersama...
Dah jadi rutin minum Ephyra, rasa tak lengkap plak rasa kalau sehari tak minum...
Balik kampung pun bawa.. 
Sebab tak susah pun kan... 
Buka, tuang, goncang, minum...

Khasiat Ephyra dengan izin Allah bergantung kepada metabolisme dan penerimaan badan seseorang... 
Bagi aku dan suami, ianya serasi bersama...
Alhamdulillah... 


Psst: dah macam bukan wordless je... Hihi