Sunday, 10 February 2019

6 Sebab Susah Nak Turun Berat Badan

Saja post sebagai membawang kat diri sendiri... 

Sebab Susah la nak buat semua tu sekarang ni... 

Rasa Mak-mak ada anak kecik ramai ni.. Terpaksa lupakan dulu niat ni ke camne... Sebab nak dapatkan tidur dan juga senaman yang konsisten tu... Macam mencabar sangat kan...


Makanan anak tak habis.. Mak habiskan... Sebab sayang...

4 comments:

  1. memang kena tampal depan mata biar insaf

    ReplyDelete
  2. tidur yang cukup dan kawal stress adalah cabaran utama zaman sekarang..

    memang boleh dan pasti boleh jika ada keazaman yang tinggi

    ReplyDelete
  3. Hihihi...sampai skrg pun masi lg jadi penghabis makanan family, cuma skrg ni dah ada alternatif sbb anak2 lain blh jg tlg habiskan. So emaknya ni jadi the last choice. Time anak2 masi kecil, tidur & rehat yg cukup paling susah nak dpt. Kalau jadi ibu bekerja, stress berganda sbb stress urus rumahtangga & stres mengejar KPI, terutama kalau x ada pembantu rmh.

    ReplyDelete
  4. huurm ok ada few yang memang selalu buat. hehe patut makin mok mok =P

    ReplyDelete

Kata-katamu, inspirasi blog ku...
Syukran Jazilan, atas bicara indah anda...
Terima kasih, lain kali komen lagi ea... ^_^