12 Tanda Anda Makin Gemuk

Stress rasa baca tanda ni.. Sebab dah ada pun hampir kesemua tanda ni... Haha...

Tapi sebab cara pemakaian orang tak nampak kita ni gemuk pun.. Tapi orang terdekat memang perasan kita gemuk... 

Waaa.. Ok.. Jangan nangis.. Jom work out.. 
Tapi bila nak start... Haha... 



1st Entry sempena cuti.. Blog sendu... Sebab ramai holiday kot kan.. Tapi kita layan je... Sebab dah biasa update Blog walaupun sendu... 

Happy holidays semua... 
Jom release tension Walaupun dah gemuk... Hihi... 

Post a Comment

4 Comments

  1. 6 dengan 7 tuuu...eee gerammm..rasa nak tumbuk2 orang yang sebut benda tu..ahhahaha

    ReplyDelete
  2. Yer..baju dan seluar banyak tak muat

    ReplyDelete
  3. Hampir separuh dari senarai tu Sha ada haha

    ReplyDelete
  4. abam kie ni dah melebihi 30 BMI...huhuhuhu

    ReplyDelete

Kata-katamu, inspirasi blog ku...
Syukran Jazilan, atas bicara indah anda...
Terima kasih, lain kali komen lagi ea... ^_^