Setiap kali tahun baru nak naik kerja, pasti akan beli sesuatu yang baru untuk naikkan semangat kerja.


Seperti biasa.. Suami MF akan belanja kasut kerja baru... 


Memula beli kasut biasa je. Tapi sebab suami MF tak puas hati... Dia ajak MF beli kasut baru yang lain. Biar ada jenama katanya. 


Lepas pusing 1 Mall... Akhirnya singgah kat kedai Kasut BATA.


Tak belek banyak sebab tak banyak pilihan melainkan satu.. 


Memang design baru... 

Akhirnya suami berkenan dengan BATA COMFIT. 

Terus disuruhnya MF cuba.. Memang sedap di kaji..  

Kasut Bata Comfit

Kasut Bata Comfit

Sebab design dalam lembut je... 

Alhamdulillah... Itulah rezeki kami... Terus je beli.. Harga pun tak seratus pun... 


Ni dah lebih 2 minggu guna... Alhamdulillah... Tak sakit kaki... 


Walaupun banyak jalan dan kasutnya bertumit.. Sedap jalan... 

Tapaknya lembut dan tak berbunyi... 


Memang best... Sesiapa yang nak cari kasut... Boleh beli kasut jenama BATA. Alah membeli menang memakai... 

3 Ulasan

Kata-katamu, inspirasi blog ku...
Syukran Jazilan, atas bicara indah anda...
Terima kasih, lain kali komen lagi ea... ^_^

  1. Bata, jenama yg diyakini.

    BalasPadam
  2. Jenama bata ini kalau kena yang lembut lembut sungguh memang selesa

    BalasPadam
  3. Range Comfit ni memang terbukti selesaaaa ya amat. Dari dulu pakai, memang trusted :D

    BalasPadam

Catat Ulasan

Kata-katamu, inspirasi blog ku...
Syukran Jazilan, atas bicara indah anda...
Terima kasih, lain kali komen lagi ea... ^_^

Terbaru Lebih lama