Sebab Althea Stay Fresh Body Sparkling Mist Aku Kena Kebas…

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم 
(Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Penyayang)


Sebab Althea  Stay Fresh Body Sparkling Mist Aku Kena Kebas… | MF ni dah lama tau tak pakai benda yang wangi-wangi atau spray-spray kat badan ni tau.

Kalau ada pun just pakai minyak wangi jenis golek-golek kat lengan tu aje…

Sebab apa tak pakai…
Sebab dok cari yang wangi dan tahan lama tu susah.
Kalau ada pun tahan kejap, lepas tu bila badan kita mula bergerak dan berpeluh, dah hilang dah bau tu.

Tapi kan… dalam dok belek-belek apps Althea kan.. MF tertarik dengan satu pewangi badan ni… Jenis spray-spray kan… dia kata wangi bunga… MF pun try la dapatkan.. Mana tau kan wangi…
Sekali dah sampai rumah.. tak sempat nak rakam MF buka box pink  dari Althea tu… terus je zapp zapp… koyak plastic… sebab nak cuba body spray tu…

Zettt… sembur sikit kat badan… fuhhh…. Menusuk hidung hingga ke qalbu ko…
Wangi gilerr… tapi pelik.. tak bau kuat… ringan-ringan je…
Bila bau tu macam terbuai-buai je gitu…
Ahhh…. Fresh… melayang-layang je… rasa macam sedang terbaring kat lading yang penuh bunga…
Boleh bayang tak bau wangi bunga tu macam mana kan…

Sebab Althea Stay Fresh Body Sparkling Mist Aku Kena Kebas… 

Althea  Stay Fresh Body Sparkling Mist
Althea  Stay Fresh Body Sparkling Mist

Pastu nak citer la ni…
Sekali letak aje atas meja…
Encik somi dating…mana barang dalam kotak pink tu katanya…
Dia pun ambil je terus belum sempat nak jawab soalan tu…

ZApp… zettt… dia spray terus kat badan dia..
Lepas je spray… tau apa kata dia..
“Bagi kat saying terus la ye… B mana boleh pakai wangi-wangi”.

Cett… haha… kan dah kena kebas…
Jadinya.. itulah kisah Body Spray Mist by Althea ni kena kebas…
Sebab apa dia kena kebas, sebab wangilah… orang lelaki pun suka..

Althea Stay Fresh Body Sparkling Mist 

Apa lagi yang best dengan Body Spa ni..
Meh sini MF nak kasi tau…

Body mist terbaru dari Althea colloborate dengan artis terkenal dari Indonesia iaitu Titi Kamal.
Bau dia adalah hasil gabungan fruity dan floral iaitu orange, peach dan rose memang ngam! Baunya rasa segar dan bertenaga.

Sesuai bagi orang yang aktif dan suka bersukan…  Tapi kalau orang kerja pejabat, boleh guna juga… sebab bau dia menjadikan kita segar dan bertenaga.. rasa kuyu je, ambil body mist ni dan spray sikit… Pasti segar lepas tu.

Saiz yang comel dan sesuai dibawa ke mana saja.

Berminat untuk mencuba Althea Stay Fresh Body Sparkling Mist?

Boleh dapatkan Althea Stay Fresh Body Sparkling Mist ini di << my.althea.kr >>. Sekarang ni  ada promo iaitu BUY 1 FREE 1 sementara stok masih ada!

Untuk maklumat lanjut serta pelbagai promosi menarik, layari :
Facebook : Althea
Instagram : @altheakorea

#TitixAltheaKorea #AltheaAngels #AltheaKorea

Post a Comment

1 Comments

Kata-katamu, inspirasi blog ku...
Syukran Jazilan, atas bicara indah anda...
Terima kasih, lain kali komen lagi ea... ^_^