Friday, 27 July 2018

[REVIEW] Rak Pinggan Kloken dari Go Shop

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم 
(Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Penyayang)


[REVIEW] Rak Pinggan Kloken dari Go Shop | Alhamdulillah.. Rezeki lebih sikit bulan ni... Nak reward sikit untuk dapur sendiri...

Go Shop dan Wowshop ni kalau sesekali tengok pasti ada yang terbekenan punya...

Seminggu sebelum gaji, tertengok channel Go Shop... Tayangan pasal rak pinggan. Eh, rak pinggan pun masuk TV ke...

Tapi, teruskan je tengok... Adehh.. Macam terbekenan la pula... Sebab design dia besar dan cantik... Warna hijau plak tu, match betul dengan warna dapur...

Niat hati, simpan la dulu sampai ada rezeki lebih kan.. Alhamdulillah... Nak jadi rezeki kan.. Lepas je gaji, terus open Go Shop... Haha..

Terus order la tunggu lagi kan...

Order Khamis, hari Isnin depannya baru sampai... Kira 3 hari bekerja la gitu kan.. Tapi rasa lama sebab campur Sabtu Ahad tu... Sapa suruh order dekat weekend kan..

Tips Membeli di Go Shop

Pengalaman kami beli dari Go Shop, elakkan beli bayar terus, buat secara COD, insha Allah cepat dari korang terus pembayaran...

Sebab pernah beli barang dari Go Shop, bayar siap la kan ingat cepat.. Sekali lepas 2 minggu tak sampai-sampai... Geram betul... Sampai buat aduan barulah sampai.. Dekat 3 minggu juga. Sejak tu tak beli dah dengan terus pembayaran... Buat COD je.. Dia nak duit kan.. Kena la hantar cepat kan.. Haha..

OK.. Back to our topic...

[REVIEW] Rak Pinggan Kloken dari Go Shop
[REVIEW] Rak Pinggan Kloken dari Go Shop

[REVIEW] Rak Pinggan Kloken dari Go Shop

Elok sampai je, terus la pasang... Memang syok betul...

Sebab...

Kuat dan besar

Besar... Luas...

Walaupun plastik tapi kukuh...
Dan pastinya tak berkarat  la kan...

Saluran Air Automatic 

Best juga sebab ada salur air automatic... Tak payah nak tarik dulu tadah air tuang dalam sink...
[REVIEW] Rak Pinggan Kloken dari Go Shop
[REVIEW] Rak Pinggan Kloken dari Go Shop

Rekaan memang cantik...

Memang terus kemas dapur MF tau... Tak serabut dah... Kalau tak sampai ke tepi-tepi tu bersepah dengan periuk segala bagai...

Pernah la pecah 2 3 pinggan dan mangkuk sebab tak muat, asak juga letak kan...

Alhamdulillah dengan rak pinggan Kloken ni takde dah masalah tu...

[REVIEW] Rak Pinggan Kloken dari Go Shop
[REVIEW] Rak Pinggan Kloken dari Go Shop

Memang besar dan puas hati...
Dapur pun sentiasa kemas...

Dan semangat nak basuh pinggan tu ada lepas ada rak pinggan cun macam ni...

Berbaloi

Harganya RM109, tapi lepas guna kod promo Go Shop iaitu Taxholiday, dapat diskaun 10%... Jadi harga tak sampai RM100.

Puas hati la... Dari beli yang besi kan... Yang ni confirm dah tak kan berkarat... Nak cuci dan tanggalkan pun senang... Main klip je.. Kakinya pun ada getah jadi tak kan bergerak...

Dapat Hadiah Percuma

Yang best ada free Gift lagi... 2 pan dan 1 spatula dan juga fleksibel penapis...

Biasa Wowshop banyak hadiah, tapi yang ni Go Shop pun bagi hadiah banyak.

Memang penuh dapur.. Haha..
So, ni antara produk Go Shop yang MF puas hati...

Korang yang tengah mencari rak pinggan tu, memang boleh beli sangat rak pinggan macam ni.. Berbaloi beli...

3 comments:

  1. kadang2 suka tgok dgn mah channl go shop .. pastu mcm2 brg mak saya suruh belikan utk dia..


    https://aerillhassan.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Ade juga tengok yang ni, berkenan jugak. Tapi tak order lagi. Pernah beli telekung Siti Khadijah dekat goshop. Cepat je penghantaran, Ros pilih cod jugak. Hihi.

    ReplyDelete

Kata-katamu, inspirasi blog ku...
Syukran Jazilan, atas bicara indah anda...
Terima kasih, lain kali komen lagi ea... ^_^