Sunday, 1 July 2018

10 Keping Mask Muka Free Hasil Menang Giveaway

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم 
(Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Penyayang)

10 Keping Mask Muka Free Hasil Menang Giveaway | Bila bosan, ada kelapangan, ada jemputan MF akan cuba join mana-mana giveaway yang munasabah anjuran mana-mana Blogger. Tak kira lah Blogger baru atau Blogger otai...

Aktiviti join giveaway ni macam satu terapi diri dalam berblog...

Untuk rehatkan minda dari menaip Entry yang mencabar minda, MF akan join giveaways atau segmen di blog. Tapi segmen dan giveaways di Facebook atau Instagram jarang join sebab nak kena share, like komen yang kadang potensi nak menang tu rendah.

Jadi, blog best... Walaupun ramai tapi insha Allah . Ada rezeki menang lah...

Yang terbaru MF join giveaways anjuran blogger aerillhassan.blogspot.com.

MF ni kalau join giveaways ke segmen ke, join je pastu  dah tak ingat dah menang ke hapa...

Jadi, bila diberitahu baru akan tau...

Jadi, bila semak dan tau je dah umum pemenang, terkejut sebab menang first prize... Tak tau pun menang apa.. 

Sekali baru tau menang mask muka... Tapi tak la banyak mana..

Alhamdulillah .. Rezeki kan..

10 Keping Mask Muka Free Hasil Menang Giveaway


Lepas dah send detail semua. . Tunggu je la.. Tak lama pun... Dua tiga hari dah terima barangnya. 



Banyak rupanya .. Ada 10 Keping Mask Muka...  Hadiah ni ditaja oleh Blogger Asyiqin. Terima kasih... Moga lapang rezeki.. 

Puas pakai la kan...

Dalam gambar tinggal 8 keping sebab dah pakai 2 keping dah...

Satu suami pakai, satu lagi MF pakai..  😁

Ni tengok la bila sempat dapat pakai lagi.

Maklumlah #makanak4 mana nak dan jaga muka sangat la ni...

Sedih tengok muka sendiri...

Memang nak kena rawat muka ni sebelum teruk...

Ni berpunca burn sebab 4 jam berjemur tengah padang ajar budak kawad kaki... Mujur menang... Tak sia-sia la muka macam ni.. Haha..

OK.. Done bebel...

Lambat entry hari ni sebab uruskan rumah seorang diri bila suami kurang sihat... Jadi, mana sempat nak berblog daaa...

Tapi sayang blog ni... Gigih up juga satu entry hari ni walaupun lambat...

Sekian... 

5 comments:

  1. Bestnya mask muka, lma xfacial mask2 ni..hihi

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah.. Tahniah sis. Puaslah ber mask lepas nie..

    ReplyDelete
  3. wah..bermasker la nanti ni..sesekali macam syok je bermasker ni..tapi nak kena tunggu anak tidur dulu ler jawabnya..kang dia pulak sibuk nak bermasker jugak

    ReplyDelete
  4. Kan best kan join GA. Marsha dulu rajin skrg jarang join. Tp kalau ada rezeki memang bestt

    ReplyDelete

Kata-katamu, inspirasi blog ku...
Syukran Jazilan, atas bicara indah anda...
Terima kasih, lain kali komen lagi ea... ^_^