Monday, 2 April 2018

Buku Resepi Pecuma dari Gardenia Bakeries

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم 
(Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Penyayang)


Buku Resepi Pecuma dari Gardenia Bakeries | MF memang suka makan roti. Waktu takde selera nak makan nasi, rotilah penyelamatnya. Dalam banyak-banyak jenis roti, hanya roti Gardenia yang menepati selera MF. Tak pernah pantang makan roti. Dalam pantang pun, makan roti gardenia ni...

Dari zaman roti Gardenia harga RM0.50 hinggalah sekarang RM0.90, masih makan sebab rasa dan taste roti yang sama. Dari situ tau, Gardenia masih menjaga kualiti rotinya seperti dulu.

Ntah macam mana, sambil makan belek bungkusan pada roti Gardenia dan ternampak website Gardenia... Saja je la jelajah Website tu... banyak info menarik pasal roti... Dan terlebih menarik bila terpandang, gambar buku resepi. Terus la klik dan isi info yang dikehendaki. Dah submit... biar je la... tunggu je la bila nak sampaikan.

Akhirnya, setelah beberapa bulan, MF pun tak ingat, sampai juga buku ni semalam. Seronok gaya macam dapat hadiah gayanya.. hehe...

Buku Resepi Pecuma dari Gardenia Bakeries


Buku Resepi Pecuma dari Gardenia Bakeries

Bestnya buku resepi ni, sebab semuanya berasaskan roti... Memang resepi yang sesuai untuk orang diet dan satu lagi resepi khas untuk kanak-kanak. Bagi yang suka berbento, memang sesuai dapatkan buku ni sebagai pencetus idea.


Buku Resepi Pecuma dari Gardenia Bakeries

Buku Resepi Pecuma dari Gardenia Bakeries

Buku ni juga best sebab ada tulis tentang tips dan nutrisi pemakanan sihat. Jadi, banyak info kesihatan kita boleh dapat. Jadi, makan roti boleh jadi sihat... Asalkan tahu cara pengambilannya yang betul.

Buku Resepi Pecuma dari Gardenia Bakeries

Buku Resepi Pecuma dari Gardenia Bakeries


Bagi yang dapatkan buku percuma ni, boleh isi borang  >>> DI SINI<<< . Percuma sahaja. Lepas tu tunggu je la bila nak sampai...

Info lanjut boleh rujuk laman web Gardenia Bakeries: http://www.gardenia.com.my


Bagi

9 comments:

  1. wahhh dapat percuma, bestnya. :)

    https://aerillhassan.blogspot.my/

    ReplyDelete
  2. yeay !! akhirnya.. isi juga borang tuh ha.. hee~ anak2 rajin bawa bekal roti.. kadang2 dengan milo, kadang2 dengan peanut butter.. kalau ada resepi yang pelbagai, lagi syok anak2 bawa bekal..

    ReplyDelete
  3. Wah.. besynya dapat buku resipi free

    ReplyDelete
  4. Fiza pun suka roti gardenia. Sedap... Tapi tula di Sarawak susah nak dapat. Hehe...

    ReplyDelete
  5. Tak tau plk Gardenia ada buku resepi sendiri. Nak cuba tgklah

    ReplyDelete

Kata-katamu, inspirasi blog ku...
Syukran Jazilan, atas bicara indah anda...
Terima kasih, lain kali komen lagi ea... ^_^