بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم 
(Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Penyayang)


Baju Kurung Bridesmaid Diandra by SweetMuslimah | Dah hujung tahun, bakal menjengah cuti persekolahan... Sana sini mula sibuk dengan pelbagai majlis yang bakal mengisi hari cuti sekolah. Salah satunya majlis perkahwinan.

Trend majlis kahwin sekarang, sekeluarga berpakaian sedondon... Salah satu kelebihannya tetamu mudah nak cam itu adalah keluarga tuan rumah.

Bagi yang masih tercari-cari baju muslimah sedondon untuk dijadikan baju bridesmaid di hari meraikan pengantin baru nanti.. Apa kata jom jengah  dan grab baju kurung Diandra dari SweetMuslimah ini.

Baju Kurung Bridesmaid  Diandra by SweetMuslimah


5 Sebab Utama Kenapa Korang Wajib Beli Baru Kurung Diandra Sebagai Baju Bridesmaid

1. KOREAN MOSS CREPE.

Quality very high recommended untuk para gadis dan mak-mak yang sukakan kain eksklusif. Diandra ini confirm membuatkan rakan-rakan korang jeles!

2. THE RANTINGS. 

“Ranting” di sekeliling baju dan skirt korang, membuatkan korang tampil simple, tapi elegant. Takde corak-corak serabut lagi dah pasni..nak pakai dengan tudung atau shawl plain? Sesuai sangat.

3. THE MELETOPS. 

7 pilihan warna pastel yang paling meletops! Warna-warna ini bakal 'mencairkan' hati tetamu kenduri. Semua top colour ada! Pilih aje warna apa yang matching dengan warna baju pengantin atau warna tema kenduri..Confirm meletops korang di hari majlis kenduri tu nanti.







4. INSTANT KURUNG. 

Fascinating! Mesti korang tercari-cari konsep baju kurung paling laju nak bersiap masa kenduri nanti? nak yang simple tapi nak kelihatan EXCLUSIVE? Tak nak la nampak biasa kan... Iye, ini la kurung yang paling sesuai untuk korang. Just steam iron sikit-sikit je, tarraa..dah siap

5.TERLETAK. 

Don't worry sis! Dalam masa beberapa saat je sis pasti dah kelihatan SUPER JELITA. Of course, baju kurung ni memang mudah sarung dan terletak di badan, bak kata omputeh kata JUST NICE..hehe..confirm korang suka sbb jimat masa nak bersiap-siap pergi kenduri!


Sila buat tempahan segera >>>DI SINI<<<

Offer harga termasuk kos pos laju...

+ Kelebihan lain baju kurung Sofia Diandra:
1. Material High Quality MOSS CREPE
2. EASY IRON (Suggest pakai steam iron)
3. LEMBUT & RINGAN. Kalau basuh cepat je KERING
4. MESRA WUDHU, ada butang di hujung lengan
5. BREASTFEED FRIENDLY, senang nak menyusu baby. Ada butang di bahagian dada
6. SIDE POCKET di tepi baju, senang nak simpan henpon
7. Bentuk Pungung terlindung sebab baju LOOSE cutting
8. SKIRT A CUT yang ringkas & bila jalan mudah je.Tak ketat
9. Skirt sangat selesa sebab GETAH yang digunakan getah yang mantap dan kemas
.
-> 7 HARI Tempoh untuk penukaran Saiz (Jika tidak ngam)
-> Sangat-sangat SELESA & SEDAP dipakai
-> 100% JAMINAN kepuasan


>> "ORDER DISINI!" untuk buat pesanan.


Selain tu, SweetMuslimah ada membuat Clearance Sales.
Rugi sangat jika tidak mendapatkannya.
Klik jer link ni dan buat pesanan >>>DI SINI<<<

Cepat-cepat tempah sebelum kehabisan stok. Kalau dah habis memang takde restok dah... ni design eksklusif untuk baju sedondon bridesmaid... Tak perlu nak cari kain, nak tempah lagi.. ambil masa, tempah aje KAT SINI senang... Pilih warna dan saiz, buat pembayaran dan tunggu aje baju sampai depan rumah... Tak payah nak pening-pening...


1 Ulasan

Kata-katamu, inspirasi blog ku...
Syukran Jazilan, atas bicara indah anda...
Terima kasih, lain kali komen lagi ea... ^_^

Catat Ulasan

Kata-katamu, inspirasi blog ku...
Syukran Jazilan, atas bicara indah anda...
Terima kasih, lain kali komen lagi ea... ^_^

Terbaru Lebih lama