03 Ogos 2017

Promosi Hebat Big Apple Sempena Merdeka, Jom Serbu..

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم 
(Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Penyayang)


Big Apple semua orang tahu... Kedai jual donut yang terlaris di Malaysia... Mana-mana pergi mesti ada yang membeli...

Donut big apple memang takde tandingan setakat ni... Lembutnya, topping yang sedap dan tak muak walaupun manis...

Tapi memang sedap...

Sempena bulan merdeka ni, Big Apple buat promosi hebat...


Beli satu kotak 6 biji Donut akan dapat offer satu kotak lagi dengan separuh harga... Jimat banyak tuh... 
Promosi ni bermula 1 Ogos 2017 hingga 17 September 2017...
Tapi ada masa nya... Jam 2.30 petang hingga 5.30 petang setiap Isnin  hingga Khamis sahaja... 

Kena pergi waktu cuti sekolah aje la kalau cam tu... Tapi confirmed kena serbu... Hehe... 

Sesekali makan makanan cam ni... Tak pe kan... Asalkan  jangan selalu.. Bila ada tawaran cam ni apa salah kita grab kan... Nama pun sesekali dan sesekala.. Hehe... 

6 ulasan:

  1. kegemaran saya anak beranak ni hehe

    BalasPadam
  2. timing tu agak mencabar jugak ni...hope boleh dapat peluang membeli jugak :)

    BalasPadam
  3. fuhh..! jenuh tu kalau makan sorang. Kena ajak geng ni.. hehehehe.. :)

    ...

    BalasPadam
  4. fuhh..! jenuh tu kalau makan sorang. Kena ajak geng ni.. hehehehe.. :)

    ...

    BalasPadam
  5. wow bestnyaaaa cenggini. tapi big apple jaaawoh T.T

    BalasPadam
  6. Wah bestnya....jimat banyak tu =)

    BalasPadam

Kata-katamu, inspirasi blog ku...
Syukran Jazilan, atas bicara indah anda...
Terima kasih, lain kali komen lagi ea... ^_^