21 Ogos 2017

Rose Face Serum ZEETA - Cara Cepat dan Selamat Hilangkan Bekas Jerawat

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم 
(Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Penyayang)



Rose Face Serum ZEETA - Cara Cepat dan Selamat Hilangkan Bekas Jerawat | Jerawat musuh nombor satu wanita... Tambah kalau naik Kat muka... Alahai.. Lecehnya la hai... Bukan apa... Mesti ada parut nanti walaupun tak picit kan...

Bila lekat parut tu mula rasa tak selesa dan hilang keyakinan diri... Bahkan bertambah tak seronok terpaksa pantang dan sekat makanan tertentu semata-mata nak elakkan jerawat...

Tapi jangan risau, berita baik buat wanita dan para gadis.. Rose Face Serum rumusan kecantikan terbaik untuk kembalikan kecantikan semula jadi wajah anda...

Rose face serum

Rose Face Serum ni satu produk simple tapi berkesan untuk hilangkan parut jerawat dengan cepat dan berkesan sebab bahan organik yang digunakan betul-betul selamat untuk kita.

Yang bestnya... Biasanya serum ni kena sapu... Tapi Rose Face Serum ni tak perlu... Cuma spray aje pada wajah sebelum kenakan pelembap ataupun sebelum tidur...

Produk ni betul berkesan untuk segarkan wajah dan serikan wajah juga secara tak langsung merawat kulit wajah dari dalam...


Tengok aje testimonials ini... Bahkan boleh rujuk banyak Testimonial positif produk ini di Page utama produk ini...

Rose face serum

Hilangkan jeragat dengan serum


Jadi, tak hairanlah Rose Face Serum antara produk terbaik untuk rawat jerawat dan menghilangkan parut jerawat dan jeragat 2017.

Di sini MF kongsi kan sikit, info penting berkaitan produk ini... 


Cara Cepat dan Selamat Hilangkan Bekas Jerawat


ROSE FACE SERUM (RFS)

Serum muka berasaskan Rose Organik No.1 Di Malaysia yang menggunakan kaedah semburan untuk menghilangkan jeragat dan parut jerawat sepantas 14 hari*.

Kelebihan ROSE FACE SERUM (RFS)

  • Mengandungi Vitamin E,Vitamin C, Omega 3 dan Omega 6 yang sangat penting untuk melindungi kulit dari kesan panas cahaya matahari.
  • Semburan yang halus untuk serapan maksimun,menyamai teknologi nano.
  • VSerum semburan NO.1 tidak meleleh dan tidak melekit.
  • Parut jeragat hilang seawal 7hari


4 Nutrisi Hebat Dalam ROSE FACE SERUM (RFS)

Vitamin E

  • untuk block free radicals dari udara, di sebut anti oxidant. Ni yang menyebabkan proses penuaan pada kulit. Bila kita boleh fight free radicals dari kulit, kita boleh mengurangkan wrinkles dari berlaku degan cepat dan jaga sel kulit muka muda.
  • perbandingan, ada beza baju yang kita sidai kat tempat teduh dan baju kita sidai kat panas matahari. Warna baju pudar nampak macam baju dah lama…padahal baju baru..
  • kulit kita selalu generate sel kulit baru, kalau jaga dan dilindungi, maknanya kita jaga kemudaan sel kulit muda tu supaya slow sikit “lusuh” nya.

Vitamin C:

Macam vitamin E, kaya dengan antioxidant, tapi vitamin C berperanan mengaktifkan sel muka untuk menghasilkan collagen, molekul penting untuk kulit yg sihat.
Vitamin C ni sama ada yang kita makan atau kita sapu pada kulit memang akan merangsang kulit menghasilkan collagen.

Vitamin C ni penting sebab ia akan merawat ultraviolet (uv). UV ni yang akan rosakkan kulit muka, nama dia photodamage.  Cara yg lebih baik ialah kita ambik vitamin C, dan sapu vitamin C pada kulit. Biar kulit secara natural hasilkan collagen tu.

Omega 3 (makan dan sapu)

Kulit memang perlukan fatty acid macam omega 3 untuk kekalkan kelembapan, normalkan pengeluaran minyak dan untuk maintain kulit nya elasticity.

Sama macam vitamin C, Omega 3 penting untuk melindungi kulit dari photodamahe dan kesan sunburn. Kesan sunburn ni dipanggil “inflammatory skin response”. Lebih kurang macam kesan kulit macama kena minyak panas tu…

Omega 3 dalam minyak ikan yang kita makan, akan pergi ke liver, di proses dan akan ke kulit untuk fungsi yang sama. Omega 3 yang kita sapu pada kulit akan pergi ke kulit dengan lebih cepat.

Omega 6

Omega 6 ni kaya dengan linoleic acid, ianya ringan dan nipis rasa minyaknya. Peranannya untuk menyuburkan kulit tapi tak rasa berat berminyak.

Omega 6 ni tujuannya untuk  mengekalkan fungsi kulit sebagai pelindung muka kita dan mengurangkan sel kulit dari mengelupas. Mereka yang ada masalah jerawat dia kurang linoleic acid, tu yang menyebabkan mukanya  kurang keupayaan “melindungi” dan kulit jadi senang di serang bahaya dari uv dan toksik udara.

Sebab tu, serum tu memang  diformulakan untuk ada 4 benda ni, bila spray kita guna kan teknologi sama dengan nano, spray tu tak akan meleleh, dia cantik je kat muka, slowly meresap. Paling penting tak melekit.

Harga ROSE FACE SERUM (RFS):

Sebotol RM50 sahaja tidak termasuk postage.
Tahan selama 2 bulan bergantung kepada kekerapan pengguna.

Testimoni RFS:


Media Sosial:
Facebook page: ZEETA PAKAR MAWAR
Instagram: @zeetaofficial
Whatsapp untuk order: 019-2209069

Jadi.. jom..tunggu apa lagi... Jika dah ada produk terbaik untuk hilangkan jeragat dan jerawat macam ni nak tunggu apa lagi kan...


Keyword :
→ Cara hilangkan jeragat paling berkesan ←
→ Cara hilangkan bekas jerawat cepat dan selamat ←
→ Bagaimana nak hilangkan parut jerawat ←
→ Produk terbaik untuk hilangkan jeragat 2017 ←
→ Produk terbaik untuk hilangkan parut jerawat 2017 ←

Terima kasih baca artikel Rose Face Serum Zeeta ini! Share jika suka dan tinggalkan komen jika ada sebarang pertanyaan :)



11 ulasan:

  1. Macam best je serum ni sbb organik

    BalasPadam
  2. terimakasih atas informasinya, jangan lupa kunjungi
    https://goo.gl/H1aMqm

    BalasPadam
  3. serum yg organik susah jugak nak cari..

    BalasPadam
  4. selamat di gunakan, itu yang paling penting :)

    BalasPadam
  5. Rose Face Serum Zeeta bantu selesaikan masalah jerawat & jeragat

    BalasPadam
  6. wajib miliki serum ni. banyak kelebihan guna serum ni

    BalasPadam

Kata-katamu, inspirasi blog ku...
Syukran Jazilan, atas bicara indah anda...
Terima kasih, lain kali komen lagi ea... ^_^