بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم 
(Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Penyayang)


sumber: google images

Bila bosan, mula gatal tangan godek blog... Sekali tengah godek si baby bangun kerana terdengar pekikan tarzan si kakak...

Merah padam menahan marah... Jadinya blog tak siap... Jadi, blog ni masih dalam proses tukar kulit dan baik pulih la ye... Jangan pening pula masuk blog ni... Segalanya masih dalam proses pembikinan...

Tunggu anak tidur sekali lagi... Baru boleh hadap laptop semula.... Kalau tak memang gitu lah gayanya.... 

4 Ulasan

Kata-katamu, inspirasi blog ku...
Syukran Jazilan, atas bicara indah anda...
Terima kasih, lain kali komen lagi ea... ^_^

  1. Biasalah tu sis...
    take ur time :)

    BalasPadam
  2. Wahhh. ni pown Pakcu rasa dah okay taw. huhuhu, gud luck awak, Pakcu singgah jejalan jap. dan follow blog awak,

    BalasPadam
  3. Hehe.. memang penih kepala memikirkan blog yang separuh jalan untuk disiapkan. Apa-apa pun utamakan family dulu. Good luck.

    BalasPadam
  4. cantik tu... all the best godek2...

    BalasPadam

Catat Ulasan

Kata-katamu, inspirasi blog ku...
Syukran Jazilan, atas bicara indah anda...
Terima kasih, lain kali komen lagi ea... ^_^

Terbaru Lebih lama