AFB

17 April 2017

Menang Giveaway by Ig luv.sweetchoco

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم 
(Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Penyayang)

Menang Giveaway by Ig luv.sweetchoco

Tahun ni boleh dikatakan MF jarang join segmen dan giveaway... Baru-baru ni baru mula join balik... Tak banyak lagi.. bila ada kesempatan dan juga bila takde idea sangat nak up entry, MF join la segmen atau Giveaway ni.

Minggu lepas ada la satu Giveaway MF join... Syaratnya pun mudah... Saja la join.. sehari sebelum tarikh tutup MF join... Memang tak letak harapan menang , sebab MF join memang semata-mata nak support rakan blogger je...

Tapi tak sangka bila bangun pagi semalam dapat email semak keputusan pemenang... Tak sangka rupanya MF tersenarai dalam senarai pemenang... No.1 pula tu...



Happy mesti lah happy sebab dah lama tak menang hadiah giveaway dari blogger... Tahun MF aktif blog dan menang giveaway ni tiga tahun lepas... Lama kan... Jadi, sudah pasti teruja bila menang... Tapi MF tak pasti hadiahnya... Sebab join Bukan sebab nak menang tapi Untuk support Blogger je.. jadi tunggu je la hadiahnya sampai nanti...

Terima kasih buat blogger Elsa atas anjuran giveaway dan memilih MF sebagai pemenang... Moga dilapangkan rezeki dan diberkati Allah selalu... 

SHARE THIS

Author:

Etiam at libero iaculis, mollis justo non, blandit augue. Vestibulum sit amet sodales est, a lacinia ex. Suspendisse vel enim sagittis, volutpat sem eget, condimentum sem.

7 ulasan:

  1. wah !! bestnya menang.. hee~ kite nih tak pernah lagik menang mungkin join pun kadang2.. hahahaha~ nanti la bila mula merajin kan diri nak join contest / segmen blogger lain..

    BalasPadam
  2. Tahniah ye.. moga terus dimurahkan rezeki.. :)

    BalasPadam
  3. Sama sama MF 😘 In Shaa Allah hadiah akan diupdate jugak melalui emel hikhik

    BalasPadam
  4. Assalam , tahniah kak Maria, rezeki :)

    BalasPadam

Kata-katamu, inspirasi blog ku...
Syukran Jazilan, atas bicara indah anda...
Terima kasih, lain kali komen lagi ea... ^_^